Kasal (Antibursík): Radovan Krejčíř chrání naši vlast

29.07.2015 15:14

Krejčíř je v očích Afričanů gangster všech gangsterů. Přesto má strach z návratu do země, kde je ubohou zločineckou nulou. Z režimu v ČR mají obavy i běženci. Proto pouze projíždějí. Když je chytí, chtějí jen do Brna,Telnice či Slavkova.

Kasal (Antibursík): Radovan Krejčíř chrání naši vlast
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Radovan Krejčíř je v Africe zločinecká autorita, která místní veřejnost sprostě varovala před životem v České republice. Běženci se tak naší zemi vyhýbají a budou muset být přímo v zahraničí přemlouváni, aby u nás  žili.

A co prý gangster Krejčíř vůbec řekl?  Přebíráme z afrických médií, která dosud nepatřících  českému oligarchovi:

"V ČR nemusíš krást, přepadávat a pro peníze vraždit.  Stačí si založit hnutí, vložit pár milionů do reklamy a PR, naslibovat lepší zítřky, rozdat koblihy.  Potom  si odhlasuješ nějakou tu miliardu a stát ti ji pošle přímo na účet. Máš koníčka? Jsi třeba skaut? Máš nárok na to, abys za státní peníze vzal své  kamarády letadlem do Japonska. Stačí najít nějakou záminku, třeba Hirošimu nebo Nagasaki. A může jet s tebou třeba i Redneck. Nedaří se ti v podnikání? Připoj  k názvu firmy či výrobku  EKO nebo BIO a požádej o státní dotace. Nikdo nezkoumá co děláš, jen posílá peníze. Nemusíš se bát, žijí z toho stovky rodin "ochránců přírody".

Nelíbí se ti nějaký občan, protože tě za výše uvedené kritizuje? Požádej o napíchnutí telefonů,  malou akci ozbrojených sborů, mediální zostuzení, justiční spolupráci ochotných  a je po problémech.  Slušně podnikáš? Vydělává ti to? Tak na tebe nasadí exekutora pro smyšlený dluh. Jsi živnostník? Nechceš prodat svůj podnik. Potom ti zapálí třeba pole a přeberou kšeft. A když přesto odoláš, nasadí zbraň hromadného ničení EETKA. ( Elektronická evidence tržeb konkurence Agrofertu ). Nemusíš se bát ani ministra vnitra, protože ten  přednostně honí osoby vyhrožující  smrtí psovi jeho kamaráda.

No řekněte sami, utekli byste do takové země a chtěli v ní žít ?

Ivo Kasal, předseda politické stranyANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU!

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD si zvolilo své vedení a je připravené uspět ve všech volbách

10:04 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD si zvolilo své vedení a je připravené uspět ve všech volbách

V sobotu 13. dubna 2024 proběhla v Praze již XI. celostátní konference hnutí SPD, na které si její d…