Kasal (Antibursík): Skutečné horko bude až 17. listopadu

25.07.2015 7:32

Vedra neskončí ani na podzim. Nejteplejším dnem roku bude 17. listopad. Vrcholná politická reprezentace ignoruje a zesměšňuje české občany a voliče. Chová se jako ÚV KSČ v roce 1989.

Kasal (Antibursík): Skutečné horko bude až 17. listopadu
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Pokud si vedení tohoto státu myslí, že občané a voliči jsou naprostí pitomci, potom se zcela určitě mýlí.  Na území této země nebývá dlouho vidět ani slyšet, že by se něco dělo nebo bublalo. Všichni mlčí až do okamžiku roznětky nebo roznětek, kdy dojde s arogancí mocných trpělivost. Podněty jsou již dnes známé:

Komerční vstup Andreje Babiše do politiky za účelem opatření si přístupu ke státním penězům formou dotací . Horníkům nic, Babišovi 5 miliard. Vyřazení drobné konkurence a zajistění přehledu o pohybech osob a zboží ve prospěch dominantního soutěžitele v majetku Andreje Babiše, jinými slovy projekt EET.

První úkol k posouzení pro exústavní soudkyni Janů v nové funkci Úřadu pro ochranu osobních údajů.Kumulace mediálního ticha v rukou oligarchů dusících informace podávané občanům v tištěné podobě nebo prostřednictvím televizních kanálů naprostým ignorováním zásadních zpráv. Odpustky při chlastu v Poslanecké sněmovně.

Nulová vymahatelnost práva na všech úrovních. Kastrování dějin veterinářem.Umožnění vstupu osob bez pasů a víz na území republiky a přidělování jim bytů a výhod mimo všechny pořadníky, zvýhodňování cizinců před občany České republiky.  Pro bezdomovce, ženy samoživitelky  je v mrazech pár míst na lodi, pro běžence renovované ubytovny, strava  a  kapesné...

S pozdravem "Sbírejte víčka pro nemocné české děti" Ivo Kasal,předseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !člen Aliance demokratických sil České republiky, monitorován jako extrémista 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.