Kasal (Antibursík): Žádáme Radio Svobodná Evropa o pomoc

22.06.2015 12:35

Vrátila se totalita. Novináři znovu lžou, mlčí nebo ignorují. Národ je systematicky mediálně masírován ve prospěch oligarchy. V zájmu zachování demokracie se obracíme na Radio Svobodná Evropa se žádostí o obnovení stavu jeho aktivit před r. 1989.

Kasal (Antibursík):  Žádáme Radio Svobodná Evropa o pomoc
Foto: Facebook
Popisek: Ivo Kasal

Nejen naše politická strana, ale i jiné, letité a významné, ztratily možnost prezentovat své názory v rozhodujících médiích, která jsou nyní ve vlastnictví oligarchy, útočícího na základy demokracie. Nemáme přístup do rozhodujících médií, naše názory jsou vytěsňovány, veřejnost je systematicky klamána různými průzkumy placených agentur. Novináři buď vědomě za žvanec kolaborují nebo ze strachu o svou budoucnost mlčí. Totalita je zpět.

Proto se obracíme na Rádio Svobodná Evropa, aby obnovilo své aktivitu vůči Česku tak, jako to dělalo vůči Československu před r. 1989. Národ má právo být pravdivě informován masmédii, nikoliv jen prostednictvím nezávislých novinářů a jejich internetových pokusů získat čtenáře. Jen silný nadnárodní informační kanál může přinést změnu do českého mediálního prostředí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.