Kasal (Antibursík): Zprávu o hazardu vypracovávali přes rok. Výzva pro kontrolní úřad!

01.08.2015 14:54

Dr. Vobořil předložil vládě a veřejnosti zprávu o stavu "hazardu" v České republice. Vypracoval ji za státní peníze. Žádáme Nejvyšší kontrolní úřad o kontrolu toku finančních prostředků vynaložených v souvislosti s vypracováním jmenované zprávy.

Kasal (Antibursík): Zprávu o hazardu vypracovávali přes rok. Výzva pro kontrolní úřad!
Foto: Archiv IK
Popisek: Ivo Kasal

Déle než jeden rok připravoval "tým odborníků" pod vedením vládniho zmocněnce Vobořila zprávu o stavu "hazardu" v  České republice.  Bylo vypracováno několik verzí a variant, střídali se "experti" jeden za druhým.

Jednou výsledky jejich práce tvořily součást spisu, příště již ne. Je proto zcela evidentní, že muselo docházet k zajímavému nakládání s veřejnými prostředky. Žádáme proto  Nejvyšší kontrolní úřad, aby financování tohoto projektu a nakládání se svěřenými penězi prověřil.

Ivo Kasal,sběratel losů, od r. 1989 poradce v oboru sázkových her, autor knih "Losy", "Výherní automaty", "Kasina", jinakpředseda politické strany ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…