Keremidský (SPO): České televizi ujíždí nervy…

31.03.2016 16:15

Veřejnoprávní Česká televize prožila své tři dny „svobody“. Nejenže, pokud se divák či čtenář chtěl něco dozvědět o návštěvě čínského prezidenta v ČR, musel sledovat soukromé sdělovací prostředky, ale ČT zašla i o něco dál….

Keremidský (SPO): České televizi ujíždí nervy…
Foto: SPO
Popisek: Marian Keremidský

Ve svých pořadech přesvědčovala své posluchače, že jsme zrovna byli přepadeni neznámou „mimozemskou“ silou a že zachránit nás může jen „americký“ akční hrdina.

Vrcholem demagogie se stal pro sportovního fanouška také úlet známého sportovního komentátora Záruby, který při komentování hokejového extraligového zápasu zřejmě naznal, že sportovní fanoušek nesmí být ochuzen o „protičínskou“ vložku a jal se kázat „o pravdě a lásce“.  Vysvětlil  šokovaným divákům, mezi které jsem v tu chvíli patřil i já, jak to vlastně je v Praze s tou vlajkovou výzdobou a kdo je vlastně spojenec ČR….Hokejisté podle pravidel nemohou komentovat rozhodnutí rozhodčích a to ani po zápase, jinak je čeká pokuta, pan Záruba ji zřejmě nedostane, ale měl by dostat alespoň do ředitele ČT důrazné napomenutí.  Protože politiku ve sportu jsme tady již měli, ale to bylo před rokem 1989…..

Jak směšně pan Záruba působil, ukázala média zanedlouho, kdy informovala o tom, že fotbalista Pavel Nedvěd, který se setkal rovněž s čínským prezidentem, se stane novou tváří čínské superligy. Takové pocty se dostalo jen anglické hvězdě Beckhamovi, ale to už je jiný příběh, která ČT nějak nezapadá do její koncepce.

Autor je místopředseda Strany Práv Občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu