Keremidský (SPO): Jihomoravská SPO po volebním sjezdu

19.02.2017 20:30

Vážení spoluobčané, chtěl bych vás informovat o činnosti jihomoravské krajské organizace Strany Práv Občanů po volebním sjezdu SPO.

Keremidský (SPO): Jihomoravská SPO po volebním sjezdu
Foto: SPO
Popisek: Marian Keremidský

Vaše důvěra daná naší straně v krajských volbách 2016 se odrazila v podobě získání dvou míst krajských zastupitelů. Těmi se stali Mgr. Marian Keremidský a Bc. Libor Bláha. Oba krajští zastupitelé za SPO pracují ve výborech Jihomoravského kraje: pro regionální rozvoj, resp. ve výboru pro meziregionální vztahy.

Dále jsme získali pro SPO místa v komisích Rady Jihomoravského kraje a to v komisi dopravy - Rudolf Bauer, komisi sociální - Jana Fialová, komisi finanční - Miloslav Šale. komisi školské - Kateřina Prudíková, komisi kulturní - Zdeněk Musil, komisi regionálního rozvoje - Richard Němec a komisi pro meziregionální vztahy - Libor Chládek. Zde se nám pak naskýtá možnost vznést naše názory a vaše požadavky ve směru k vedení Jihomoravského kraje v oblastech výše uvedených.

Zastupitele a komise jsme získali celkem v devíti krajích ČR. Před nedávnou dobou se uskutečnil volební sjezd Strany Práv Občanů, kdy získal opětovnou důvěru na předsednickém postu senátor Ing. Jan Veleba, 1.místopředsedou SPO se stal předseda SPO JMK Mgr. Marian Keremidský. Členem RKK se za SPO JMK stal JUDr. Karel Longaver. O obsazení dalších míst ve vedení strany získáte další informace na našich webových stránkách www.stranaprav.cz. Jsme tady pro vás. Strana Práv Občanů.

Marian Keremidský, předseda jihomoravské krajské organizace Strany Práv Občanů

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky