Keremidský (SPO): Kandidátku strany na jižní Moravě povedou krajští zastupitelé

04.07.2017 12:57

Také jihomoravská kandidátka Strany Práv Občanů (Zemanovci) do parlamentních voleb v říjnu 2017 je známa.

Keremidský (SPO): Kandidátku strany na jižní Moravě povedou krajští zastupitelé
Foto: SPO
Popisek: Marian Keremidský

Jihomoravští členové SPO rozhodli, že lídrem kandidátky bude krajský zastupitel  a statutární místopředseda SPO Marian Keremidský ze Znojma, krýt záda mu bude další krajský zastupitel SPO, živnostník Libor Bláha z Vyškova. Na třetím místě kandidátky bude terapeutka Jana Fialová z Brna, která je také členkou sociální komise Jihomoravského kraje, na čtvrtém místě je Rudolf Bauer ze Strážnice na Hodonínsku, člen dopravní komise Jihomoravského kraje.

Na páté místo nominovali jihomoravští Zemanovci známého zakladatele facebookových stránek na podporu prezidenta Miloše Zemana, Viléma Rosslera z Blanska. Břeclavsko bude na kandidátce zastupovat na šestém místě Eva Wesley z Podivína a Brno-venkov Pavel Buňdálek z Holasic na místě sedmém.

Jihomoravští  SPO (Zemanovci) jsou největší krajskou organizací v ČR a také při současném sběru podpisů pro kandidaturu čestného předsedy SPO, Miloše Zemana  patří mezi ty nejaktivnější kraje. Pro parlamentní volby předpokládají, že SPO má na to stát se parlamentní stranou a věří v zisk přesahující  potřebných 5 procent pro vstup do Poslanecké sněmovny.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …