Keremidský (SPO): Mediální hon na prezidenta začal

17.10.2015 12:51

Tak jako loni kolem oslav státních svátků 28.října a 17.listopadu, který vyvrcholil nechutnostmi na Albertově i za účasti představitelů sousedních zemí, se i letos pomalu, ale jistě blíží opět mediální lynč prezidenta.

Keremidský (SPO): Mediální hon na prezidenta začal
Foto: SPO
Popisek: Marian Keremidský

Opět je tady starý známý evergreen. Rektoři odmítli pozvání na oslavy 28.října, zvlášť agresivně se opět vyjádřil rektor MU. Ale ruku na srdce, koho to zajímá, pane rektore, že se nezúčastníte oslav 28.října, tak tam prostě nebudete a co se stane? Nic. Jen média nás tím budou živit až do večerních hodin státního svátku a pak ještě chvíli…. Dále se samozřejmě musí podrobit ostré kritice někdo z vyznamenaných, to je taky stará známá písnička, i letos se už použilo, takže nic nového pod sluncem.  Takže co dál? Samozřejmě se musí v médiích objevit kritika prezidentových výroků vůči „uprchlické“ krizi a přístupu EU k ní. Co na tom, že 90 procent národa sdílí podobné názory, že většina politiků též, ale rozhodující pro média je, co přece řekne pan Dienstbier ….

Určitě se dočkáme i nějaké té mediální kritiky i kolem 17.listopadu, kdy mediální lynč většinou vrcholí, je jen škoda, že „trenýrkáři“ nějak špatně načasovali letos svoji aktivitu nebo že by předpokládali horší počasí v listopadu a báli se že zmoknou při výstupu na Pražský hrad? Těžko říct.

Vše se ale obvykle dostane do normálu s příchodem Adventu, kdy všichni „bojovníci“ proti prezidentovi utichnou a odejdou nakupovat dárky. A tak je to každý rok, až na to, že jim věří stále méně veřejnosti a popularita prezidenta stoupá.

Marian Keremidský, místopředseda Strany Práv Občanů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce