Keremidský (SPO): Společnost rozdělují hlavně některá média, nikoli prezident

05.02.2016 17:50

Sdělovací prostředky a někteří politici neustále tvrdí, že prezident Miloš Zeman rozděluje svými postoji a výroky společnost. Nemyslím si, že je to právě prezident, kdo tak činí… Jsou to dle mého názoru především některá média a to obzvláště některé publicistické pořady na veřejnoprávní České televizi.

Keremidský (SPO): Společnost rozdělují hlavně některá média, nikoli prezident
Foto: SPO
Popisek: Marian Keremidský

Poslední příklad mluví za vše. Prezident Zeman navštívil při svém posledním výjezdu do krajů jižní Moravu a město Valtice, kde besedoval s žáky tamní odborné střední školy. Jednalo se o žáky 1. a 2.ročníků, tedy o 15-ti a 16-tiletou mládež. Kdo alespoň chvíli učil nebo učí, ví, jaké má v té době schopnosti a hlavně vědomosti  tato věková kategorie dětí. Velmi slabé až na výjimky je potřeba jim řadu věcí kolem politiky vysvětlit a naučit.

Celkem proto chápu paní učitelku, že s nimi návštěvu a besedu s prezidentem probrala a nachystala s nimi nějaké otázky. Co by učitel bych jednal naprosto stejně a nevím, co je na to některým politikům divného… Těm ale šlo o politiku, o to kopnout si do prezidenta, ale ČT a její pořad „168 hodin“  se svými tvůrci by měl více vážit dosah takových reportáží…. Paní učitelka se nervově zhroutila a redaktoři zmíněného pořadu by se měli vrátit zpět do školních lavic a hlavně se za domácí úkol doučit, co je to empatie….

Výsledek celé „skvělé“ reportáže ČT je opět rozdělená společnost, kdy se politici předhánějí v nesmyslných výrocích na adresu prezidenta a navíc je tu i jeden nervově zhroucený pedagog. Není to tedy prezident, kdo rozděluje společnost, ale některá média. Pak ale nastává otázka, k čemu jsou a proč si je navíc musíme platit.

Marian Keremidský, místopředseda Strany Práv Občanů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…