Klaška (KDU-ČSL): Podnikatelské prostředí potřebuje stabilitu a předvídatelnost

03.10.2017 12:52

Každé čtyři roky se mění daňová soustava. Podnikatelské prostředí ale potřebuje především stabilitu a předvídatelnost. Prosperita a rozvoj podnikání vyžadují, aby státní finance byly dlouhodobě udržitelné a daňová soustava stabilní a předvídatelná.

Klaška (KDU-ČSL): Podnikatelské prostředí potřebuje stabilitu a předvídatelnost
Foto: Redakce
Popisek: starosta Šlapanic Jaroslav Klaška, KDU-ČSL

Proto jsme proti neodůvodněným rozpočtovým deficitům a častým změnám daní

Co prosadíme: Vyrovnané hospodaření státního rozpočtu v dlouhodobém horizontu. Zjednodušení a stabilitu daňového systému. Zamezení masivního odlivu kapitálu a nezdaněného zisku do zahraničí, například zavedením jednotného evropského daňového základu, který donutí nadnárodní korporace danit zisk v zemích, kde se vytváří. Vyjmutí neplátců DPH, drobných obchodníků, hostinských a neziskových organizací z EET a jeho nezavádění pro živnostníky a řemeslníky. Přípravu na přijetí eura. Zavedení jednotného inkasního místa zejména pro daně a sociální pojištění. Stop stav na počty státních úředníků. Dvouleté zmrazení provozních výdajů ministerstev.

Záznam předvolební debaty na toto téma, které za KDU-ČSL rezentoval kandidát z Jihomoravského kraje Jaroslav Klaška, si můžete pustit ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

20:03 Zelení: Včerejšek byl velmi speciální den

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na rozhodnutí Ústavního soudu