Klasnová (VV): Radek John se zahraniční politice dlouho aktivně věnuje

11.03.2014 12:43

Zejména ve chvíli, kdy nová česká vláda nekriticky horuje pro vše evropské včetně přijetí eura, jež vůbec není podloženo ekonomickými analýzami, potřebuje Česká republika realistické europoslance. Radek John by mohl být jedním z nich.

Klasnová (VV): Radek John se zahraniční politice dlouho aktivně věnuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kateřina Klasnová

Kandidátku VV do eurovoleb povede čestný předseda strany Radek John a já doufám, že bude úspěšný. Kromě toho, jak jsem ráda, že VV budou kandidovat opět jako samostatný politický subjekt, mě těší právě i volba lídra. Radek John se zahraniční politice dlouho aktivně věnuje a zastává názory, souznící s letitým programem strany.

Zejména ve chvíli, kdy nová česká vláda nekriticky horuje pro vše evropské včetně přijetí eura, jež vůbec není podloženo ekonomickými analýzami, potřebuje Česká republika realistické europoslance. Radek John by mohl být jedním z nich. Mohl by v Bruselu jednat ve prospěch občanů České republiky, mohl by je průběžně informovat o dění v EU. Určitě nebude europoslancem, o němž po příštích pět let neuslyšíme. I proto jeho cestu do Bruselu osobně podporuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kateřina Klasnová - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…