Klíma (ČSSD): Miloslav Ludvík je schopen zajistit kompetentní a odpovědnou správu metropole

23.04.2014 10:22

KVV ČSSD Praha podpořil na lídra pražské kandidátky Miloslava Ludvíka.

Klíma (ČSSD): Miloslav Ludvík je schopen zajistit kompetentní a odpovědnou správu metropole
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Miloslav Ludvík přichází na jednání zastupitelstva do budovy magistrátu

KVV ČSSD Praha na svém včerejším zasedání podpořil kandidaturu Miloslava Ludvíka na primátora hlavního města Prahy. Vyslal tím jasný signál o lídrovi sociální demokracie před červnovou konferencí pražské ČSSD.

Pražská organizace ČSSD včera jednala o přípravě kandidátní listiny pro volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy. V této souvislosti také prakticky jednomyslně podpořila Miloslava Ludvíka v jeho kandidatuře na primátora hlavního města Prahy. V tajném hlasování získal celkem 19 z 20 odevzdaných hlasů. Miloslav Ludvík v uplynulých týdnech již získal podporu několika obvodních organizací ČSSD, které vyjádřily důvěru jeho politickým zkušenostem a renomé získané dlouholetým vedením Fakultní nemocnice v Motole. Konečné rozhodnutí o pražské kandidátní listině ČSSD bude přijato 12. června na krajské konferenci ČSSD Praha, která rovněž potvrdí sociálně demokratického kandidáta na primátora hlavního města.

„Miloslav Ludvík má velké zkušenosti z komunální politiky. Dlouhá léta také úspěšně řídí největší českou nemocnici v Motole. Není pochyb o tom, že bude schopen vést naše město a zajistit pro Pražany kompetentní a odpovědnou správu metropole. Jsem přesvědčen, že je to nejlepší alternativa z dosud představených kandidátů na primátora,“ řekl předseda KVV ČSSD Praha Karel Klíma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…