Klímek (KSČ 21): Cesta Číny – cesta správným směrem

25.10.2015 8:36

Prezident Čínské lidové republiky Si Ťin-pching vykonal úspěšnou návštěvu Velké Británie. Přijala ho královna Alžběta II s nejvyššími poctami.

Klímek (KSČ 21): Cesta Číny – cesta správným směrem
Foto: milice.cz
Popisek: Odznak KSČ

Česká media se sice o této události zmínila, ale ne odpovídajícím způsobem významu této události.

Návštěva prezidenta Si Ťin-pchinga přinesla Velké Británii kontrakty za 40 miliard liber (1500 miliard korun).

Čínská lidová republika je hospodářská velmoc. Je to země, která jde vysokým tempem kupředu, rapidně zvyšuje životní úroveň svých obyvatel a skutečně aktivně bojuje proti chudobě na celém světě.

Zveřejňovat úspěchy Čínské lidové republiky naši vládci nedovolí. Pravda o Čínské lidové republice se ideologicky nehodí. Proč se to nehodí? Protože těchto úspěchů dosahuje pod vedením Komunistické strany Číny. Strany, která je nejen největší (má 86 miliónů členů), ale i nejúspěšnější na světě.

Si Ťin-pching je nejen prezident, ale i generální tajemník Ústředního výboru Komunistické strany Číny.  Ano, v čele Čínské lidové republiky je komunista. O tom se media zmiňují jen negativně. Informovat o úspěších ČLR, to se propagandě, která ovládá všechna media, nehodí. Pravda o Číně je pro naše vládce nestravitelná. Proto se nemluví nepíše o tom, že lid Číny vede plnohodnotný a spokojený život.

Ano, cesta, kterou se vydali čínští soudruzi, je správná. Budují postupně socialismus s čínskými rysy. My jim úspěchy v budování společnosti můžeme jen závidět.

Příští rok přijede čínský prezident Si Ťin-pching do České republiky na pozvání prezidenta Miloše Zemana. Bude to nejvýznamnější událost posledních let. Bude pro nás velkou ctí v České republice prezidenta Čínské lidové republiky přivítat.

Zdeněk Klímek, generální tajemník ÚV KSČ 21

KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

  • KSČ 21
  • SVOBODA, DEMOKRACIE, PRÁCE, SPOKOJENÝ ŽIVOT

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.