Klimpl (ODS): Další z mnoha studií. Proč?

05.09.2015 21:11

Když nastupovala do svých funkcí nová pardubická radniční koalice, zněla z její strany velká kritika na předcházející vedení radnice, že se dělala spousta studií a koncepcí, které stály peníze, respektive čas jejich zpracovatelů, ale které zůstaly na papíře a nic se s nimi nedělo.

Klimpl (ODS): Další z mnoha studií. Proč?
Foto: ODS
Popisek: zastupitel města Pardubice Petr Klimpl

I nové vedení města pokračuje v tradici

Bohužel i nové vedení města pokračuje v této tradici. Na konci srpna byl zadán Radou města Pardubic úkol vypracovat koncepci financování a zajištění provozování Plaveckého areálu Na Olšinkách, koupaliště Cihelna, skateparku a Tipsport areny s cílem zefektivnění a zajištění úspor veřejných prostředků. Naštěstí to mají dělat příslušné odbory města a tím pádemto nebude snad tak drahé.

Zajímavé je, že do této koncepce je zahrnuto i koupaliště Cihelna, na jehož provozování stejná rada města v květnu letošního roku vyhlásila koncesní řízení. Určitě před tímto rozhodnutím měli radní města dostatek podkladů jak ekonomických, tak organizačních.

Zůstane koncepce jen kusem papíru?

Zpracovávaná koncepce tak buď zůstane jen kusem papíru, nebo se radním průběh koncesního řízení nelíbí a hledají alibi, proč ho zrušit, a při tom nemají odvahu pojmenovat věci pravým jménem. Vedení města by mělo stát za tím, co jednou rozhodlo, a neplýtvat prostředky a čas na vytváření zbytečných dalších koncepcí a studií.

Ing. Petr Klimpl
zastupitel města Pardubice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…