Klip Přemluv Bábu. Podívejte se na americký originál a na českou kopii

26.04.2010 13:45

Sarah Silverman v září 2008 apelovala na své rodiče, aby volili Baracka Obamu. V dubnu 2010 se podobným způsobem snaží Zelenka, Mádl a Issová přesvědčit lidi, aby volili pravicové strany. Klip již zhlédlo čtvrt milionu lidí.

Klip Přemluv Bábu. Podívejte se na americký originál a na českou kopii

Sarah Silverman ve svém klipu vyzývá své židovské rodiče, aby volili Baracka Obamu. Lidé by měli zaletět na Floridu a svým postarším rodičům vysvětlit, proč je důležité volit právě muže tmavé plati, který není ani náhodou židovského původu.

"Barack Hussein Obama? Ano, je to super posraný jméno," říká Silverman ve svém virálním videu s tím, že jméno není až tak důležité. Právě vulgarita a politická nekorektnost je to, co má dostat obsah sdělení mezi mladé lidi prostřednictvím sociálních sítí na internetu.



 

Česká mutace režiséra Petra Zelenky s herci Jiřím Mádlem a Marthou Issovou. Během tří dnů si klip pustilo čtvrt milionu lidí. Takže právě žánr vulgarity a politické nekorektnosti zabral.

Související:
Zadek si utírám papírem, ne levou, vzkazuje Mádlovi a Issové internet


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …