Kobza (SPD): Krvavá lázeň v Nice - co můžeme dělat?

15.07.2016 18:32

Ještě se můžeme účinně a efektivně bránit. Změňme definici islámu z náboženství na ideologii, neslučitelnou s demokratickými hodnotami. Potom, plně v souladu s našim právním řádem, můžeme postavit islám v ČR mimo zákon,

Kobza (SPD): Krvavá lázeň v Nice - co můžeme dělat?
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

plně v souladu s našim právním řádem, můžeme postavit islám v ČR mimo zákon, se všemi jeho aspekty (šaríjou, hidžrou a džihádem) pod přísnými nepodmíněnými tresty. Těm muslimům, které my považujeme za „umírněné“ a které islamisté považují za „špatné“ muslimy, to celkem jistě vadit nebude. Spíše si oddechnou a budou se sami citit bezpečněji. Největší ukřivděný pokřik spustí zkorumpované „vítačské a lidskoprávní“ neziskovky, bruselské integrační agentury a samotní islamisté prostřednictvím nejrůznějších muslimských asociací a spolků. Nezapomínejme také na Stranu zelených. Inu, jde jim všem o snadné živobytí a to se jen tak nevyskytuje.

Hle, jak rychle lze oddělit zrno od plev a zjistit, kdo je kdo! Jak snadno je přinutíme se odkrýt! Potom, když už uvidíme, co jsou zač, můžou naše bezpečnostní orgány jednat. Například mohou nechat zavřít nejrůznější „kulturní islámská centra, modlitebny, mešity, knihovny, školky, atd, ať již se islamisté budou skrývat pod jakoukoliv institucí. Vypovědět kazatele, honit nelegální migranty po lesích a nemilosrdně je zavírat.

Potřebujeme nový, vlastenecký parlament

Souhrnem všech dosavadních útoků a rakcí našich i euro politiků na ně je ale jedna nepříjemná pravda. Bez šílené imigrační politiky EU by v Evropě bylo bezpečněji. Bez podivně financovaných neziskovek všeho druhu, které nám vnutil Brusel, bychom mohli snáze umožnit našim (jakkoliv chatrným) bezpečnostním složkám zasáhnout.

Zkrátka bez našeho vazalského členství v EU bychom na tom byli výrazně lépe. Potřebujeme zpět naši svobodu jednat. Potřebujeme akceschopnou vládu. Potřebujeme nový, vlastenecký parlament. Potřebujeme nové VOLBY a hlavně CZEXIT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…