Kobza (SPD): Muslimové sobě muslimy aneb Vlk vlku vlkem

01.12.2016 7:33

V posledních letech se hodně mluví i píše o vztahu muslimů ke kafírům (nevěřícím), nicméně pojďme se podívat na to, jak se chovají sami k sobě.

Kobza (SPD): Muslimové sobě muslimy aneb Vlk vlku vlkem
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Když se zaměřím jenom na vývoj posledních řekněme 5 let, dostaneme zajímavý obraz mezimuslimských vztahů ze severní i střední Afriky a z Blízkého východu. Je to krvavý obraz kmenových válek, násilí, neuvěřitelných krutostí a fanatismu. Islám podle tohoto obrazu tedy rozhodně není náboženství míru, když sebou nese tolik smrti muslimů z rukou muslimů.

Jde vždy o moc, o absolutní moc nad podrobenými kmeny či oblastmi, většinou bohatými na nerostné zdroje. Nicméně ani tyto konflikty nezastínily islámským vládcům to hlavní poslání každého muslima: islamizaci Západu. Přikázání hidžry totiž stále trvá. Navíc nepochopitelně rozložená Evropa se zdá být snadným a tučným cílem. Co tedy asi čeká nás?

Na příkladu nejfundamentalističtějšího režimu oblasti, Saudské Arábie a jeho hodnocení v EU a v USA vidíme spoustu pokrytectví, kam se podíváme. Žádná neziskovka či nějaká podivná agentura živená a tloustnoucí z evropských peněz, se nestará o lidská práva v SA ani nefilozofují nad právy žen. Nikomu nevadí, že království vyřešilo uprchlickou krizi plotem a ostrahou hranic, žádný Rozumek, Faltová, Šabatová, Dienstbier nebo Pánek nepláčí nad jejich nesolidárností nad souvěrci. 

Kdo z našich tradičních mainstreamových politiků se pozastavil nad saudským plánem financovat výstavbu 200 mešit v Německu? Nikdo se nezamyslel nad otázkou: proč je tohle všechno?

Pokusíme se odpovědět bez zabíhání do teologických detailů.

Ještě nikdo nerozklíčoval, kdo masový exodus milionů muslimů do Evropy plánuje, řídí a financuje.

Islámští migranti sebou do Evropy již tradičně přináší i svoje konflikty a nesváry. Pokud má být tato síla milionů mladých nespokojených muslimů kontrolována, je nezbytná mocná a krutá sjednocující autorita, která je ovládne tradiční metodou cukru a biče : cukr je naslibován na onom světě, bič je už tady a teď. Nosičem je náboženská část islámu. Stačí se podívat do šaríje.

Takže hustá síť mešit dokáže poskytnout hned několik výhod :

sjednocení milionů nových imigrantů, kteří se v Evropě nemají kam vrtnout a které mešita přijme s otevřenou náručí

poskytne síť madras k vymývání mozků dětí

poskytne ideologickou bázi pro šíření nenávisti vůči všemu západnímu (což prorok nenařídil:“ Hleďte káfirům do očí s úsměvem na tvářích ale s nenávistí v srdcích“?).

Poskytne dokonalé zázemí pro radikální kazatele a jejich stoupence, včetně dokonalého soukromí pro kázání nenávisti (Například během operace Pouštní štít v Iráku používali islámští milicionáři mešity jako skladiště zbraní a útočili z nich na koaliční vojáky). Islám považuje mešitu za veřejnou budovu, takže v očích muslimů to nebylo nic nelegálního.

Takže, když to shrneme:

  1. Máme zde arabské země, které nepřijímají imigranty ale zato velkoryse financují vybudování islámského zázemí v Evropě.

  2. Máme zde miliony muslimů na cestě do Evropy (ať již dobrovolně, nebo prchající před něčím)

  3. Máme zde tzv. „vítačské“ neziskovky placené z podivných norských a islandských fondů, za kterými zase stojí některé arabské státy. Tyto bezesporu podvratné organizace vytrvale podrývají odhodlání Evropy se bránit.

  4. Máme zde stále platné koránské nařízení hidžry a nařízení džihádu. Takže bratří,  poslechněme a hurá do Evropy a islamizovat a islamizovat (hlavně ženy)

Uprchlíci tedy nesou  islám do Evropy. Je to jejich úkol od samotného Proroka islamizovat Evropu ("Aláh mi nařídil vést válku ve jménu Aláha, dokud celý svět nebude pod správou Aláhovou").

Proč je nepřijímají islámské státy? Inu protože :

a) nechtěji si nechat rozvrátit vlastní stát (pro některé muslimy i Saudská Arábie je málo islámská) a při tom množství nesourodých imigrantů by byla jen otázka času, kdy vypukne občanská válka i u nich.

b)pokračují v hidžře i v džihádu tím, že migranty tlačí do Evropy, kde jim připravují zázemí. Bohulibým způsobem se tak zbavují svých vlastních nebezpečných radikálů. Zde hrozba občanské války mezi muslimy a káfiry v Evropě je dokonce atraktivní pro bojovníky, co se těší na oněch 74 panen v ráji.

Nechme tedy muslimy v jejich muslimských zemích a braňme odkaz našich židovsko-křesťanských tradic! Nikdo to za nás neudělá.Muslimové totiž prokřesťanské a probezvěrecké neziskovky netrpí a nepodporují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…