Kobza (Úsvit): Komu slouží užiteční idioti?

22.11.2014 12:50

Ve většině případů nemají tuchy, jsouce ve víru desinformací, které jim do hlavy cpou státem vlastněná a poplatníky placená média. Je zdrcující vidět přímo v ulicích, jak je svážejí ze všech konců republiky, aby vytvořili dostatečně veliký dav, který ČT vhodnými úhly záběrů ještě několikanásobně zvětší.

Kobza (Úsvit): Komu slouží užiteční idioti?
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Jeden při takovém pohledu nemůže než vzpomenout na citát z Wericha, „že něco by se mělo udělat pro zvýšení vzdělanosti národa“. Jenže co? Po 25 letech devastace vzdělávacího systému u nás? Nevzdělaným joudům se totiž přes media velice snadno vládne, nemají vlastní kritický názor, neptají se, kde skončila půlka miliardy za PROMOPRO, proč letadla CASA, předraženě koupená, vůbec potřebujeme a proč mrháme penězi na zbytečná zahraniční vojenská dobrodružství, když nám zde důchodci živoří u kontejnerů? Proč se nikdo neptá komu slouží vypískání prezidenta při odhalování desky padlých studentů?

Napadlo mne, že to celé slouží jako důkaz důkladnosti vymytí mozků části obyvatelstva a že tyto tak skvěle organizované akce k výročí 17. listopadu byly jakousi laboratoří, zda vymývání funguje.

Bohužel, podle toho, co jsem viděl, tak funguje, byť asi jenom u necelého 1% obyvatel (zatím). Jenže co bude následovat? Odtrhne se Morava? Bude zde občanská válka? Masmedia do toho buší jako (nejspíš) placená od kusu, naše slavná armáda, devastovaná Vondrou a jeho Bílou knihou, není schopná ani ubránit Moravský úval déle než týden, natož aby ubránila nás jako zemi, tak vidím naše perspektivy veskrze neradostné. Se spojenci podle našich historických zkušeností nemůžeme počítat, protože už tady není co urvat, přesto naši užiteční idioti za hlasitého potlesku medií dál štěpí národ a vrtají další díry do děravé lodi naší země, snad v radostné představě, že až se konečně potopí, tak si parádně zaplaveme.

Už v tom bohužel plaveme, jenže nám to tají.

Lidi, uvědomme si, že Čechy jsou naše země a musíme být jednotní v tom, že naše věci si řešíme sami! Probuďme zmrtvělé vlastenectví a naději tam, kde ji „demokratický“režim 25 let utloukal čecháčkovstvím a blbými náladami. Můžeme mít naději, pokud ji sami nepotopíme. Otázka je : Chceme ji?

Mgr. Jiří Kobza – člen grémia Hnutí Úsvit za Středočeský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…