Kohout (ANeO): Předsednictvo strany mi vyjádřilo plnou podporu

20.04.2014 18:41

Po výzvách, které jsem dnes obdržel, abych rezignoval na pozici místopředsedy strany a kandidáta do EP jsem se rozhodl takovému tlaku nevyhovět.

Kohout (ANeO): Předsednictvo strany mi vyjádřilo plnou podporu
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Po výzvách, které jsem dnes obdržel, abych rezignoval na pozici místopředsedy strany a kandidáta do EP jsem se rozhodl takovému tlaku nevyhovět. Většina lidi, kteří takovou výzvu k mé osobě vyslali, nepochopili podstatu článku a sterilizaci žen. Myslím si, že většina občanů ČR je plně pochopila. Jedincům nehodlám ustupovat.

Celé jejich jednání související s mojí rezignací je pouze pokus o Velikonoční puč. Opětovně a naposledy otevřeně říkám, že na svém postoji o sterilizaci trvám, jen nebyl správně pochopen.

Celou tuto záležitost, bych tímto uzavřel. V neposlední řadě, bych rád veřejnosti a Vaším čtenářům sdělil, že předsednictvo strany mi vyjádřilo plnou podporu. Jak jsem již shora uvedl, výroky jedinců nemá cenu dále komentovat.

Lukáš Kohout,
kandidát do EP, místopředseda ANeO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.