Kolařík (KDU-ČSL): Staronové vedení MO KDU-ČSL Pardubice

22.02.2017 7:37

Dne 20. února 2017 proběhla výroční členská schůze Městské organizace KDU-ČSL Pardubice. Tato schůze byla mimo jiné i schůzí volební. O zisk nebo obhajobu mandátů ve vedení organizace museli usilovat všichni.

Kolařík (KDU-ČSL): Staronové vedení MO KDU-ČSL Pardubice
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Pozici předsedy Městského výboru KDU-ČSL Pardubice obhájil Ing. František Weisbauer, v současné době zastupitel a radní města Pardubic. Byli zvoleni i místopředsedové - zastupitelka a ředitelka Oblastní charity Pardubice Mgr. Marie Hubálková, učitel Mgr. Martin Kratochvíl, dopravní inženýr a zastupitel MO Pardubice V Ing. Petr Netolický a místopředseda kontrolního výboru Zastupitelstva města Pardubic, lékař MUDr. Vít Ulrych. Shromáždění taktéž zvolilo 10ti členný městský výbor a delegáty a nominanty do dalších stranických funkcí.

Tímto odstartoval řetězec událostí roku 2017, jehož vrcholem budou bezesporu volby do Poslanecké sněmovny PČR. V těchto volbách bude pardubickou organizaci KDU-ČSL a celý pardubický okres reprezentovat MUDr. Vít Ulrych.

Převzato z profilu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…