Koller: Kdo jsou vlastenci

23.09.2016 12:40

V senátních, krajských a budoucích parlamentních volbách nepůjde o nějako imaginární pravici, či levici, které se mnohdy spojily kolem koryt, moci a peněz, ale boj o vlast a národ proti globalistům.

Koller: Kdo jsou vlastenci
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

V rámci současné volební kampaně se opět slibuje a slibuje. Většina také obranu před islamizací, přestože mnozí ji ještě nedávno schvalovali, či se jí aspoň nebránili, včetně pánů Sobotky, ale i Babiše, který se tváří, jako by nepatřil do současné protinárodní vlády s jejím programem Strategie 2030.

Letošní volby nejsou o nějaké pravici či levici, ale o vlastencích, nebo těch, kteří ztratili či prodali čest a odhodili vlast a národ, pokud se k českému národy kdy počítali. Do této skupiny patří především multikulturalisté, globalisté reprezentující zájmy Bruselu a Washingtonu.

Globalisté jsou ti, kteří se snaží zničit a zotročit evropské národy, udělat z nich tupý, hnědý dobytek ožebračováním, islamizací a takzvaným multikulturalismem. Média je označují jako neomarxisty, ale marxismus neměl nic společného s násilným mícháním ras a ožebračováním národů. Další ukázka prolhanosti protinárodních médií.

Osobně vnímám jako vlastence všechny, kteří brání tuto zemi a nechtějí zde cizáckou totalitu. Je lhostejné, zda tito vlastenci jsou Češi, Moravané, Slezané, Slováci, Vietnamci, Židé, Řekové, Rusové, Ukrajinci, Maďaři či Romové. Jako vlastence vnímám všechny, kteří:

Brání islamizaci naší země a tím etnicko-sociálnímu inženýrství, neboli novému protievropanskému rasismu prosazovanému globalisty.

Odmítají koloniální smlouvy TTIP a CETA, které by změnily naši zemi na ráj mezinárodních exekutorů, zničily naše zemědělství a udělaly z ní popelnici geneticky modifikovaných potravin.

Brání privatizaci naší země ve prospěch miliardářského oligarchy podporovaného americkými globalisty do podoby soukromé kolonie či firmy, jejímž vzorem je současná Ukrajina.

Odmítají arogantní evropskou totalitu zkorumpovaných byrokratů z Bruselu a jejich snahu ničit národní státy pomocí lží, strachu, zotročování, bezpráví, drog, heren, zadlužování, solárních a jiných zlodějin.

Prosazují účinnou podporu české rodiny a českých dětí, místo mrhání penězi na agresivní, nezvané, necivilizované a nepracující cizince.

Odmítají evropské socialistické experimenty typu inkluze a prosazují vlastenecké školství poskytující vzdělání umožňující být konkurenceschopnými v mezinárodním měřítku.

Podporují český průmysl a zemědělství, pracující a inovativní lidi a odmítají být věčně levnými otroky v cizáckých firmách, požadují pro naše lidi důstojné platy a důchody.

Uznávají právo občanů na obranu a sebeobranu, stejně jako právo držet zbraň jako jednu z hlavních demokratických hodnot.

Jsou proti sociálnímu a politickému parazitismu prosazovanému politickými neziskovkami podporovanými globalisty ze zahraničí.

Jsou proti naší účasti na cizích válkách v cizích zemích, které vedou k zabíjení a vyhánění lidí z domova pro větší moc a zisk globalistů.

Uznávají a prosazují historií prověřené hodnoty jako vlast, národ, rodina, čest, spravedlnost, pravda, úcta k poctivé práci a práci pro většinu, úcta k znalostem a zkušenostem, podpora potřebným, nikoli parazitům.

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s blokem proti islamizaci

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…