Koller: Poděkování všem vlastencům

01.10.2016 10:00

Úsvit s Blokem proti islamizaci děkují všem vlastencům, kteří přišli na demonstraci 28. 9. na Masarykovo náměstí, ale i všem dalším, kteří byli v duchu s námi. Důležitá byla účast lidí všech generací. Akci jsme vyhodnotili, byla úspěšná i poučná.

Koller: Poděkování všem vlastencům
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Bez ohledu na záměrně zdrženlivá hodnocení protinárodních médií můžeme mluvit o úspěchu. Důvodů k relativně menší účasti ve všech čtyřech městech bylo víc.

Především se stále pořádá nějaká demonstrace a mnozí vlastenci navštěvují vlastenecké demonstrace bez ohledu na to, kdo je pořádá. Proto začínají být unavení.

Nelze přehlédnout ani mnohdy kontraproduktivní rozhádanost některých vlasteneckých stran. V neposlední řadě je evidentní, že naše protinárodní vláda a klony jejích partají názory občanů ignorují.

Tento vývoj je vidět nejen u nás, ale i ve světě. Je to doklad urážlivého ignorantství evropských sluhů amerických globalistů. Ve Francii jsou milionové demonstrace a současné tamní socialistické multikulturní vládě je to lhostejné. Do Plzně přislíbilo na fb účast 1 200 lidí a přišlo jich zhruba 250 až 300. Avšak i to je dobré. Na nedávné předvolební setkání protinárodní ČSSD přišli 2 (slovy dva). Fotky tohoto debaklu Sobotky a Dienstbiera kolují na fb.

Nelze popřít i působení nádherného počasí, které lákalo k výletu do přírody a různému druhu odpočinku. U některých se asi jednalo o prostou lenost. Objevily se dokonce hlasy (nebo výmluvy?), že někteří o demonstraci nevěděli. Může to být dáno i tím, že noviny vydané Úsvitem k volbám v počtu pro každou rodinu a roznášené poštou mnohdy nedorazily za občany. Zda se jedná o místy odfláknutou práci, nebo sabotáž pošty podřízené ministru vnitra není zatím jasné.

Negativně zapůsobily rovněž plzeňské internetové stránky, které upozorňovaly, že demonstrace bude monitorována policií ČR. Můžeme to brát i jako demokratickou výhrůžku. Přijelo dokonce i policejní specializované monitorovací vozidlo. I to mohlo leckoho odradit. Každý nechce být na nějakých záběrech a seznamech dokazujících, že se nastává další období totality a nesvobody, tentokrát pod vlajkou EU. Zajímalo by nás, zda podobný rozkaz dostala policie i pro jiné demonstrace, například různých multikulturalistů, jejichž globalistické protinárodní projevy a činnost jsou z hlediska každého slušného a myslícího člověka víc, než extrémistické. (v normálně fungujících zemích by se dalo mluvit o vlastizradě) Nicméně lze s poděkováním konstatovat, že policisté se při plnění rozkazů chovali naprosto korektně a profesionálně, a ti v civilu zvýšili opticky počet účastníků.

Jako negativní byla obecně hodnocena délka demonstrace. Podle názoru mnohých účastníků měl být přenášen pouze hlavní projev z každého města a zbytek času se měl věnovat místním vlastencům. Dvouhodinové stání, navíc s vlajkami, v Plzni i s velkým křížem, bylo doslova únavné. Proto řada účastníků využila i početných laviček na náměstí TGM, což umožnilo protinárodním médiím a jejich „matematikům“ opticky snižovat počty.

Chápeme proto, že nepřišli všichni, kteří přijít mohli a chtěli. Děkujeme i těm, co byli v srdcích s námi. Důležité je, aby všichni, kteří slyší na slova odkaz předků, vlast a národ, a znají desatero českého vlastence, přišli k volbám a volili vlastenecké strany. Jde o budoucnost naší země, nás i našich dětí.

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…