Komínek (SVAZ): Vyhrnout si nohavice, nebo rukávy?

24.12.2015 20:53

Bernd Posselt truchlí, soudruh Dolejš pláče a vlastenci slaví...

Komínek (SVAZ): Vyhrnout si nohavice, nebo rukávy?
Foto: SVAZ
Popisek: Miloš Komínek

V pátek 18. prosince uplynuly čtyři roky, kdy se tato země zbavila posledního, komunisty zvoleného prezidenta, známého odpůrce Benešových dekretů, miláčka krajanského sdružení Sudetendeutsche Landsmannschaft, pokrytce, válečného štváče a notorického alkoholika N. Havla. Vzhledem k morálnímu profilu, je na místě jeho jméno a příjmení psát malými písmeny jako například píšeme slovo prase. Tímto se zároveň prasatům a jim příbuznému zvířectvu omlouvám s tím, že si jich velice vážím, a to nejenom pro užitek, který nám lidem přinášejí. Náš národ by neměl zapomenout, že toto individuum se, ať přímo nebo nepřímo, podílelo na těchto a dalších zločinech vůči tehdejšímu Československu a následně České republice:

1) Za zvolení Československým prezidentem vděčí nomenklaturním kádrům KSČ, kteří si tak pojistili bezproblémový přechod státního majetku za symbolickou cenu do vlastnictví jejich rodin a jim spřízněných kumpánů. Ti si tohoto rádoby disidenta hýčkali způsobem, který se vymykal zdravému rozumu. Do práce chodil pouze, pardon jezdil mercedesem, symbolicky, občas kvůli krytí šel na detoxikaci do fešáckého kriminálu a jedinou starostí tehdejšího II. oddělení StB. bylo, aby se jim tato oběť komunistické zvůle neuchlastala, což vzhledem k tomu, že havel nasával jako tepláky hozené do potoka, byl úkol veskrze nadlidský.

2) Omluva sudetským Němcům, kdy vědomě nedbal historickým faktů a snažil se dostat předválečné Československo do role spoluviníka na rozpoutání II. světové války a následků z toho vyplývajících pro poražené Němce. V této kolaborantské politice mu vydatně pomáhal věčný student a nedostudovaný kavárenský povaleč z Rakouska v roli kancléře. Jednoznačným cílem této revanšistické politiky bylo připravit živnou půdu pro návrat tzv. vysídlenců a restituci jejich majetků.

3) Podpora agrese vůči bývalé Jugoslávii spojená s jeho výrokem o „HUMANITÁRNÍ BOMBARDOVÁNÍ “ svědčí o duševní poruše, nebo spíše o naprosto zvráceném charakteru spojeným s rozpadem osobnosti. Jeho nefalšovaná nenávist vůči Srbskému národu zřejmě pramenila z rodinného prostředí ve kterém vyrůstal, kdy Srbům nemohl zapomenout, že v dobách pro tuto zemi nejtěžších, vždy byli připraveni stát po našem boku. Jeho Geobbelsovský pokrytecký humanismus lze poměrně dobře vystihnout slovy Karla Čapka: „Nepřítel se pokoušel zákeřně střílet na naše letadla, pokojně shazující bomby na jeho města“.

4) Amnestii a její důsledky snad netřeba zmiňovat, nicméně je třeba osvětlit její skutečný důvod. Ten byl více než prosaický, a to odlákat pozornost široké veřejnosti od hospodářské transformace, jinými slovy od předem domluvené zlodějny. A to, že to stálo lidské životy? O co jde, daň demokracii.

5) Jeho takzvaná umělecká tvorba, jejíž vrcholem bylo veledílo Odcházení, svědčí o tom, že tento umělecký počin byl stvořen v rámci probíhajícího Delirium tremens, a proto i samotného natáčení tohoto paskvilu se účastnili umělci stejného ražení jako tento „velikán“ dramatické tvorby. To velice rychle pochopil i český divák a svou návštěvností této obscénní hrůze vystavil červenou kartu. Ve chvíli, kdy v návštěvnosti toto „ dílo “ dostalo na frak i od lehce dementní pohádky o zajíčkovi Zajdovi, bylo raději staženo z kin, aby neutrpěla pověst velkého tvůrce.

Miloš Komínek

  • SVAZ
  • Solidarita, Vlast a Zákon
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).