Konečná (BPP): Pieta za Francii...

15.11.2015 12:16

Nezapaluji svíčky, byť jednoznačně teroristické útoky odsuzuji. Svoji účast s pozůstalými však rovněž mám potřebu alespoň nějak projevit. Alespoň takto, tímto svým článkem - názorem.

Konečná (BPP): Pieta za Francii...
Foto: moravane.cz
Popisek: Bc. Šárka Konečná

Včera jsem měla možnost zúčastnit se v brněnském Boby centru koncertu skupiny Scooter. Vzhledem k tragickým událostem ve Francii jsem toto VIP pozvání s patřičným odůvodněním odmítla, poněvadž za této situace nepovažuji za vhodné se účastnit jakýchkoli zábavných akcí. Považovala bych to za neúctu k obětem pozůstalých i za pohrdání jejich smutkem.

Celá situace již není jen varováním, ale útokem na hodnoty, které jako Evropané sdílíme. Proto jsem absolutně přesvědčena o uzavření hranic EU a to i mezi jejími státy. A je mi smutno z toho, jak někteří vysocí politici si na tomto tématu loví své body náhlými silnými prohlášeními a kladením věnců, když ještě před několika málo dny hlásali podporu multi - kulti.

Před několika měsíci, když jsem na tyto reálné hrozby upozorňovala naše vrcholné představitele, byla mi doporučena shovívavost a vstřícnost. Dnes již řada z nich dnes hovořila v různých médiích jinak, což považuji za vrchol populismu a politické prasárny vůči voličům.

Bc. Šárka Konečná

  • BPP
  • Impotence jakékoli vlády je obrazem její voličské základny..
  • zastupitelka měst. části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…