Kopal (SPD): Uniády lithiových šejdířů

16.10.2017 13:13

politické causy, lithium, šejdíři, potrefené husy, padni komu padni

Kopal (SPD): Uniády lithiových šejdířů
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Většina tuzemských politických caus má jednoho společného jmenovatele: Výsledky jejich šetření jdou do ztracena a nejsou označeni konkrétní viníci. O vyvození politické odpovědnosti v nejvyšších politických patrech ani nemluvě.

Lithiová causa je v tomto směru přímo ukázkovou. Opozice i koalice jsou v tomto směru zajedno, že oni za to nemohou. Koaliční partneři přehazují odpovědnost jeden na druhého a o to více křičí. Holt potrefené husy. Nepochybně čistí v této cause jsou jen SPD a KSČM, kteří se snaží o nestranné a nezávuslé prošetření této cause. Společně přišli také před úřad vlády podpořit starostu dotčené obce, který osobně předával svůj písemný protest procházejícím členům vlády.

Jedině naivka, blouznivec či snílek věří, že se do voleb něco vyšetří. Politické exhibice vrcholných představitelů státu jsou na pomezí klauniády a absurdního dramatu. Doufejme, že alespoň po volbách nastane v naší zemi prostředí, které umožní vyšetření v duchu hesla: PADNI KOMU PADNI.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.