Kořanová (ANO): Střihání pásek před volbami není nic pro mne

17.04.2019 21:33

Komentář na facebookovém profilu k činnosti

Kořanová (ANO): Střihání pásek před volbami není nic pro mne
Foto: STAN
Popisek: STAN

STŘÍHÁNÍ PÁSEK PŘED VOLBAMI NENÍ NIC PRO MNE

Již před parlamentními volbami 2017 jsem řekla, že funkce poslance Parlamentu ČR je pro mne znamená funkci vyslance svého regionu na půdě parlamentu.

Po svém zvolení jsem tedy začala pravidelně navštěvovat regiony a mluvit se starosty, zástupci firem, nemocnic, studenty středních škol a samozřejmě i občany.

Navštívila jsem na 3 desítky obcí a měst, několik větších i malých firem, setkala se s desítkami studentů. Poslouchám jejich názory, chci slyšet i kritiku, protože ta Vás ve Vaší práci může značně posunout.

Co si z těchto setkání odnaším?

  •  Starostové jsou v první linii a musíme s nimi mluvit a snažit se jim pomáhat. Byt poslancem, sedět v poslanecké kanceláři a navrhovat zákony, které naše samosprávy zásadně odmítají, je nesmysl.
  •  Platy ve zdravotnictví už jen těžko konkurují soukromému sektoru a je třeba dělat maximum pro jejich růst. Věřím, že vláda to vidí stejně.
  •  Plzeňský kraj má aktivní studenty, což mi potvrdily i děvčata Lucka a Jitka z Domažlic, které mne navštívily nedávno v Plzni. Musíme se snažit vést tyto mladé lidi k aktivnímu občanství.

Plzeňský kraj je skvělé místo pro život, ale pořad je co zlepšovat. Já budu vždy k dispozici ve všem, co může k rozvoji našeho skvělého kraje pomoci.


 

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

13:04 Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

Liberecký kraj se stal prvním krajem, kde vzniklo společenství obcí jako nová forma meziobecní spolu…