Korytář (Změna pro Liberec): K dohodě o koalici zatím nedošlo

14.10.2014 10:45

Změna pro Liberec ukončila první kolo jednání o možných koalicích, kde jsme se seznámili s požadavky a představami našich potenciálních partnerů. Jednání o možných koalicích proběhla se zástupci SLK, ANO a TOP 09, ale k žádné dohodě zatím nedošlo.

Korytář (Změna pro Liberec): K dohodě o koalici zatím nedošlo
Foto: liberec.cz
Popisek: Detail liberecké radnice při západu slunce

Změna pro Liberec proto přichází s  návrhem na vytvoření široké koalice ZpL, ANO a SLK jako hnutí, která získala největší mandát od voličů. Takové uskupení by mělo širokou podporu v zastupitelstvu, žádná strana by neměla většinu v radě města a na všech krocích by bylo nutné hledat shodu.

Očekáváme nyní vyjádření našich potenciálních koaličních partnerů, zda o tomto projektu chtějí jednat a pokud ano, jsme připraveni na intenzivní jednání o konkrétních parametrech nové koalice. Ze strany SLK byla předběžně vyjádřena vůle o tomto projektu jednat. Odezvu hnutí ANO očekáváme během úterý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Změna pro Liberec

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…