Koukolová-Petrová (ANO): Bez životní a sociální jistoty není kvalitní podpora dětí možná

02.01.2015 18:33

Novoroční přání starostky města Krnova

Koukolová-Petrová (ANO): Bez životní a sociální jistoty není kvalitní podpora dětí možná
Foto: ANO
Popisek: Jana Koukolová Petrová, starostka města Krnova

Vážení spoluobčané, ač si to většina z nás nejspíš ani neuvědomuje, vstoupili jsme již do patnáctého roku třetího tisíciletí. Děti narozené na jeho začátku letos končí povinnou školní docházku. Tím, že už v tomto roce nastoupí do učebních oborů či do prvních ročníků středních škol, udělají svůj první významný krok na cestě k dospělosti.

Je v zájmu celé společnosti, aby nastupující generaci tento krok usnadnila. Mají-li však být rodiče svým dětem oporou, potřebují být dostatečně ekonomicky a sociálně zabezpečeni. Jinak řečeno: mít práci, slušné bydlení a také dost času se svým dětem věnovat.

Na prahu roku 2015 proto přeji mladým šťastnou ruku při volbě směru, kterým se jejich život bude ubírat, a jejich rodičům životní a sociální jistoty, bez nichž kvalitní a dostatečná podpora dětí není možná.

Naše město je ale domovem dalších tisíců lidí z nejrůznějších společenských, zájmových, věkových i národnostních skupin, domovem vás, spořádaných obyvatel, majících právo na spokojený a hodnotný život. Věřím, že vedle vaší osobní aktivity k takovému životu přispěji i já, svou prací ve prospěch města.

Vážení a milí spoluobčané, do právě začínajícího roku 2015 vám přeji pevné zdraví, hodně štěstí a vzájemného porozumění.

Jana Koukolová Petrová, starostka města Krnova

reklama

autor: krnov.cz

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.