Kováčik (KSČM): Jurečkův sen? Být populární

31.05.2016 4:30

Zemědělci, pěstitelé a ovocnáři to mají letos opět těžké. A to nejen oni.

Kováčik (KSČM): Jurečkův sen? Být populární
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Kováčik

Krupobití poničilo nejen úrodu, ale i příbytky lidí a mnozí z nás budou dlouho napravovat to, co počasí zlikvidovalo v několika málo hodinách. Není se co divit, že nikdo nejásá nad kampaní, kterou spustil ministr zemědělství Marian Jurečka. Chce se dovědět, zdali ho občané dostatečně znají. Možná by bylo lepší se zeptat těch, kterých se jím vedený rezort dotýká, jak jim pomoci v jejich tíživé situaci.

V některých místech naší republiky řádily živly natolik, že nezůstaly na stromech nejen rašící plody, ale ani listí. Je zničená cibule i česnek. A tak nezbývá, než se zeptat, zdali těch šest milionů, které ministerstvo vynaloží v podstatě na popularizaci ministra Jurečky, nejsou peníze doslova vyhozené oknem. Nikdo z lidí jej za to nepochválí a zemědělci jen udiveně kroutí hlavou, co všechno je v naší republice možné.

Šest milionů není zrovna zanedbatelná finanční suma a mohla by některým alespoň trochu pomoci, zvláště ve vztahu, co v posledních dnech napáchalo počasí.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…