Kovářová (STAN): Ministři obrany a životního prostředí zavítají 17. června do rozšířených brdských obcí

03.06.2016 5:35

V pátek 17. června navštíví obce dotčené zrušením vojenského újezdu Brdy ministr obrany Martin Stropnický.

Kovářová (STAN): Ministři obrany a životního prostředí zavítají 17. června do rozšířených brdských obcí
Foto: Archiv VK
Popisek: Věra Kovářová

"Při sněmovních interpelacích na pana ministra jsem nabyla přesvědčení, že se k němu ne všechny informace ohledně stavu území a dopadu zrušení vojenského újezdu na dotčené obce dostávají. A protože i z pohledu samospráv je rozhodně lepší řešit problémy přímo s ministrem, než s jeho podřízenými, tak jsem pana ministra pozvala. Jak se totiž říká, je lepší jednat rovnou s kovářem, ne s kováříčky," vysvětluje poslankyně a krajská zastupitelka Kovářová (STAN), která na potřeby rozšířených obcí v Brdech opakovaně upozorňovala.

"Jsem moc ráda, že vedle pana ministra Stropnického pozvání přijal také ministr životního prostředí Richard Brabec. A je také moc dobře, že se k pánům ministrům připojí zástupce hejtmana Petery, protože i kraj může pro tyto obce hodně udělat," dodává Kovářová.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.