Kratochvíl (Středočeši 2012): S německou svazačkou Angelou budeme stavět ploty

25.04.2016 22:14

Čtyřicet let jsme žili za plotem z ostnatého drátu. Čtyřicet let jsme chránili naší hranici, aby lidé neutíkali z Československa. Byla to ošklivá doba, poznamenána neodpustitelnými excesy. S cinkáním klíčů jsme se probouzeli do lepších zítřků. Ploty se s velikou pompou odstranily a někteří mohli prvně v životě vycestovat na zahraniční dovolené.

Kratochvíl (Středočeši 2012): S německou svazačkou Angelou budeme stavět ploty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Angela Merkelová

Uteklo 25 let a díky nezodpovědnému přístupu evropských politiků v čele s bývalou německou svazačkou Angelou, se dostáváme do podobné situace. Ploty budeme nuceni opět postavit. Ne proti lidem, ale proti hordám nájezdníků a hrdlořezů.

Se stavbou nesmíme otálet, musí se začít okamžitě. Opět otevřít hraniční přechody a kontrolovat, kdo k nám a s jakou přichází.

Schengenský prostor je již vlastně minulostí a nebude trvat dlouho a zanikne. Nářky, že rozpad zasáhne nejvíce naší republiku, jsou možná oprávněné. Co ale může být horšího, než obavy o osud nás a hlavně našich dětí, o zachování evropské kultury a holých životů. Každodenní realita nás utvrzuje, že tyto obavy jsou namístě. Žili jsme před Schengenem, budeme žít i po něm.

Co nám je platné, že můžeme svobodně, bez kontroly vycestovat do Paříže, nebo Bruselu.

Jenom šílenec, který nemá rád život, bude takto riskovat a pojede do míst, třeba metrem do Maalenbeeku, kam se v pravé poledne neodváží ani ozbrojený policajt a kde se ani neeviduje počet znásilnění a veřejných útoků.

Počet destinací, kam se mohlo jet na dovolenou, se zmenšuje. Nakonec nám zbude zase jenom Balaton. Ani, tolik navštěvovaná Rujana v bývalé NDR, již nebude bezpečná.

Všichni kritici cesty prezidenta Zemana do Ruska a návštěvy prezidenta Číny by si měli uvědomit, že navazování osobních kontaktů spojených s jednáním podnikatelů, je ta správná cesta, jak se vymanit za spárů západních trhů. Nacházet jiná odbytiště a nebýt závislí pouze na výrobě automobilů. Hledání malicherností a neustálá kritika kavárenských povalečů, zda se Zeman při návštěvě ukláněl příliš, nebo naopak málo a kritika rádoby umělkyň zpěvaček (mimochodem v přímém přenosu vysílání veřejnoprávní televize při naprosto nevhodné příležitosti), k ničemu nevede.

Také kašpárci a nosiči Tibetských vlajek by se měli seznámit, jak byla dodržována lidská práva v Tibetu.

Cestu jak zničit zavedené trhy a orientovat se pouze na západ, nám ukázal pravdoláskař. Uvedu jeden příklad. Naše země byla ve světě známa výrobou zbraní. Po jeho nástupu se zbrojovky zavřely. Nebudeme přeci vyrábět zbraně se kterými se zabíjejí lidé. Tisíce odborných pracovníků přišli o zaměstnání. Uvolněné trhy okamžitě vyplnily dodávky zbraní ze západních států, nejvíce z Francie a USA.

Postupně, ale s velkými obtížemi, se daří opět na trzích našim zbrojovkám uchytit.

Diskuse o povinném přerozdělování emigrantů jsou výplodem chorých mozků z Bruselu, kteří nevědí, kudy kam. V případě že vstoupí v platnost dohody o bezvízovém styku s Ukrajinou, budou u nás hledat útočiště další tisíce lidí, ze stejně zdevastovaných míst, jako jsou v Sýrii a Iráku. Na rozdíl od muslimů, ale budou opravdu pracovat a nebudou chtít odvést do Německa nebo Švédska. Vezmou za vděk i byt, který Iráčanům připadá jako kravín. Kdo potom bude EU žádat o přerozdělování těchto tisíců žadatelů o azyl. Přijetím těchto migrantů, nám EU vnucované kvóty, daleko překročíme.

Po tisíciletí se evropští panovníci bránili nájezdům Turků. Byli si vědomi, co by to pro Evropu znamenalo. Dnešní vyjednávání o bezvízovém styku s Tureckem je jenom potvrzení toho, že Brusel se stal denním stacionářem vládami odložených, nepotřebných politiků.

Ještě poznámku k podání žaloby muslimskou studentkou na střední zdravotnickou školu na Praze 10, která ji zakázala při vyučování sedět v šátku na hlavě. Pevně věřím, že soud dá za pravdu škole a nebude i nadále možné do školy nosit náboženské předměty a nebude možné nosit ani pokrývky hlavy. Je nepředstavitelné, aby se začaly dělat výjimky. Jak se jednou povolí, nebude cesty zpět. Budeme nuceni předělávat školská zařízení. Oddělovat v kuchyni provoz na normální a košer. Prkénko, na krájení masa, bude oddělené. Nebude možné na stejném nakrájet vepřové řízky a pro muslimy kozí flákotu. Talíř, na kterém bylo jednou vepřové, bude i po umytí nečistý, samostatné lednice, mrazáky, pánve a kastroly budou muset být samozřejmostí.

Také představa, že by takto fanaticky smýšlející studentka jednou sloužila v nemocnici, je zvrácená. Probudíte se po narkóze a nad Vámi se místo sestřičky skloní zakuklené strašidlo. Upadnete opět do kómatu a skončíte na JIP.

Veliký podíl na tom, že se soudy musejí zabývat takovou šíleností, má také pani Šabatová.

Kdo zvolil Šabatovou do funkce ombudsmana a nepozbyl zcela rozumu, tak toho musí nyní litovat. Je ochránkyní všeho možného, jenom ne práv našich občanů.

Blíží se opět volby. Je na nás, abychom si do vedení státu zvolili zástupce, kteří se nebudou v Bruselu bát říci nahlas , co si myslí a přeje většina našich občanů. Kteří se nebudou bát rozhněvat si Angelu. Kteří se budou chovat, třeba jako Orbán.

Dejme hlasy těm, o kterých víme, že to co slíbí, také dodrží.

Jaroslav Kratochvíl, starosta Hostivice

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…