Kratochvílová (R2014): Osvětlení nejnebezpečnějšího přechodu v Praze 5 dokončeno

30.09.2014 14:25

Zvýšení bezpečnosti přechodu v ulici Svornosti pomáhá nové osvětlení. To nechala Praha 5 vybudovat díky příspěvku Nadace ČEZ poté, co 1886 uživatelů dalo hlas v anketě o nejnebezpečnější přechod silnice v regionu, kterou firma pořádala.

Kratochvílová (R2014): Osvětlení nejnebezpečnějšího přechodu v Praze 5 dokončeno
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Slavnostní zprovoznění osvětlení se uskuteční za účasti zástupkyně starosty JUDr. Naděždy Kratochvílové (RESTART 2014) v úterý 7. října v 19.30 hodin.

Nové osvětlení vzniká díky Skupině ČEZ, která ve spolupráci s Policejním prezidiem ČR a BESIP vybrala 70 rizikových přechodů z celé republiky, které je potřeba správně osvětlit, aby se předešlo zbytečným zraněním chodců.

„Informační kampaní jsme podpořili snahu o získání hlasů v anketě na webových stránkách ČEZu. V každém regionu bylo nakonec vybráno pět rizikových přechodů s nejvyšším počtem hlasů, jedním z nich byl právě přechod v ulici Svornosti. Nadace ČEZ pak schválila námi podanou žádost o nadační příspěvek radnici Prahy 5 na vybudování osvětlení,“ popsala proces zástupkyně starosty JUDr. Naděžda Kratochvílová z hnutí RESTART 2014.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: RESTART 2014

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.