Kreml (Zelení): Aby bylo jasno. Česká republika do EU patří

23.09.2017 7:37

Zelení mají neměnný názor, že Česká republika musí být platnou a pevnou součástí Evropské unie. Budeme se aktivně bránit pavlačovým tlachům, kterak nám Evropa ubližuje. Evropu máme rádi a hlásíme se k nejlepším tradicím západní kultury.

Kreml (Zelení): Aby bylo jasno. Česká republika do EU patří
Foto: Zelení
Popisek: Richard Kreml

Netoužíme po čínských manýrech ani po objetí ruského medvěda. Veškeré snahy vyčlenit naši zemi z unie mají za cíl jediné – udělat z České republiky chutné sousto pro východní oligarchy i vlastní nenažrané kmotry, kteří potřebují Evropu jen jako houbu, ze které se dají ždímat peníze. Ale běda, když se z EU zeptají, komu a na co peníze jdou. Evropská unie není dokonalá, jako není dokonalý nikdo z nás. Je to ale nejlepší z variant, které se nabízejí, protože je garantem svobody. Zelení chtějí EU a podporují přechod na euro. Platy v naší zemi jsou hanebně nízké, a čachry s korunou jsou jedním z důvodů.

Chceme si vážit chytrých a vzdělaných lidí, hlásit se bez obav k pravdě a k lásce. Masarykovo heslo „Nebát se a nekrást“ není vyčpělé. I po volbách chceme zůstat svobodnými a hrdými Evropany. Ne sluhy orientálních despocií. Tak to vidíme my, Zelení. A jaká je Vaše volba?

Richard Kreml, lídr Zlínského kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.