Krkoška (ANO): Děláme maximum pro to, aby k nám turisté jezdili rádi

05.04.2017 5:35

Moravskoslezský kraj patří mezi organizace a společnosti, které odborníci na cestovní ruch považují za nejlepší a nejspolehlivější. Dokazuje to umístění v anketě TTG Travel Awards, kterou každoročně vyhlašují odborné noviny pro cestovní ruch.

Krkoška (ANO): Děláme maximum pro to, aby k nám turisté jezdili rádi
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jan Krkoška

V kategorii „Kraj nebo destinační management, který nejlépe spolupracuje se všemi subjekty cestovního ruchu“ této ankety pro rok 2016 získal Moravskoslezský kraj 3. místo za Jihočeským krajem a Prahou.

„Z umístění Moravskoslezského kraje mám velkou radost. Nestává se totiž často, že bychom se umístili hned za Jihočeským krajem a hlavním městem. Na druhou stranu ale děláme maximum pro to, aby k nám turisté a návštěvníci jezdili rádi, byli u nás spokojení a vraceli se k nám i se svými rodinami, přáteli a známými. Takže ocenění, řekl bych, je zasloužené,“ uvedl náměstek hejtmana pro cestovní ruch Jan Krkoška.

Dodal, že rozvoj cestovního ruchu v regionu kraj výrazně podporuje i finančně. V březnu například krajští zastupitelé schválili pětimilionovou dotaci oblastním destinačním společnostem na rozvojové projekty.

„Do poloviny příštího roku spatří díky dotacím světlo světa několik nových informačně-propagačních tiskovin, mediálních kampaní i famtripů pro cestovní kanceláře, které prodávají zájezdy do Moravskoslezského kraje,“ upřesnil náměstek hejtmana Jan Krkoška s tím, že dotace pomohou destinačním managementům turistických oblastí Moravskoslezského kraje (Beskydy-Valašsko, Jeseníky-východ, Opavské Slezsko, Poodří - Moravské Kravařsko a Těšínské Slezsko) zdokonalit služby, aby se návštěvníci v regionu cítili co nejlépe a dostali maximum informací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.