Krnáčová (ANO): Naše dnešní společnost zoufale postrádá hrdiny

23.03.2015 21:00

Pražská primátorka Adriana Krnáčová se dnes zúčastnila slavnostního předávání Cen ředitele krajského ředitelství policie hlavního města Prahy za rok 2014 v Brožíkově sále Staroměstské radnice.

Krnáčová (ANO): Naše dnešní společnost zoufale postrádá hrdiny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová

Bylo to již sedmé setkání, při němž byli oceněni vítězové těchto kategorií: SPORTOVEC ROKU, VETERÁN ROKU, LADY ROKU, ČIN ROKU, TÝM ROKU, VELITEL ROKU, MANAŽER ROKU, ZAMĚSTNANEC ROKU, NEJLEPŠÍ PRAXE a kategorie nejvyšší – POLICISTA ROKU.

„Naše dnešní společnost zoufale postrádá hrdiny. Policisté, kteří nasazují své zdraví a životy v zájmu zajištění bezpečí druhých, jimi bezesporu jsou. Ke komu by však měli vzhlížet sami policisté? Kdo by měl být vzorem pro ty, kteří by sami měli být vzorem pro ostatní. Možná, že odpověď na tuto otázku nám poskytne bližší seznámení se s naprosto mimořádnou prací vítězů cen, které tu dnes slavnostně předáváme. Děkuji vám za práci, kterou dennodenně odvádíte,“ řekla primátorka Adriana Krnáčová.

Vítězové jednotlivých kategorií budou nominováni do celostátní soutěže POLICISTA ROKU, kterou každoročně vyhlašuje policejní prezident.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…