Krnáčová (ANO): Těší mě, že jsme se Slovenskem zase jako sourozenci

23.05.2015 11:29

Jubilejní 20. ročník prestižního festivalu Slovenské divadlo v Praze včera v Divadle Bez zábradlí zahájila pražská primátorka Adriana Krnáčová. Patronem 20. ročníku nejstarší pražské přehlídky slovenské divadelní tvorby je slovenská herečka Táňa Pauhofová, Praha je partnerem festivalu.

Krnáčová (ANO): Těší mě, že jsme se Slovenskem zase jako sourozenci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

„Jsem opravdu ráda, že naše dvě země k sobě po letech odloučení opět dokázaly najít cestu a že spolu dnes hovoříme jako vlastní sourozenci i v rámci sjednocené evropské rodiny. O tom, že si máme navzájem stále co zajímavého sdělovat, koneckonců svědčí též neutuchající popularita tohoto divadelního festivalu,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

V květnu a červnu letošního roku budou na scéně Divadla Bez Zábradlí uvedeny inscenace souborů Astorka Korzo ’90, Slovenské národní divadlo Bratislava, Štúdio L+S Bratislava, Radošinské naivné divadlo a Slovenské komorné divadlo Martin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…