Kroupa (SZ): Obnovení nepomuckého diskuzního fóra

22.11.2014 20:27

Na své první schůzi, dne 11. listopadu, rozhodla rada města o znovuzřízení diskuzního fóra na oficiálních městských stránkách www.nepomuk.cz, které bylo bez náhrady zrušeno v průběhu předchozího volebního období na základě usnesení bývalého vedení města.

Kroupa (SZ): Obnovení nepomuckého diskuzního fóra
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Shodou okolností bude diskuzní fórum zprovozněno v pondělí 17. listopadu. Je symbolické, že při 25. výročí obnovení svobody a demokracie v naší zemi obnovujeme svobodnou diskuzi na našem městském webu.

Tato změna je prvním z kroků, kterými nová koalice, v souladu s programy stran, které ji tvoří, chce přispět k větší otevřenosti městské samosprávy a k širšímu zapojení občanů do rozhodování o věcech veřejných. Doufáme, že většina účastníků obnovené diskuze ji bude využívat především k těmto účelům a nikoliv k nepodloženým osobním útokům.

Nebojme se otevřeně debatovat o budoucnosti Nepomuka!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…