Krumer (SPO): Migranti a USA se ve světě chovají jako auto v protisměru na dálnici

10.04.2017 16:46

Chování migrantů a USA a s tím související situace v EU a ve světě, maření rozhovorů o mírovém uspořádání situace v Sýrii.

Krumer (SPO): Migranti a USA se ve světě chovají jako auto v protisměru na dálnici
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Zástupy mladých mužů, dobře oblečených, s drahými mobily, s penězi na převaděče a s agresivitou teroristů „utíkají“ ze zemí válečných konfliktů. Nebylo by správné, kdyby tito muži bojovali doma, za svoji vlast proti agresorům a my jsme je podporovali v místě? V zemích, které je přijaly, se také chovají jako vetřelci, kteří se nechtějí přizpůsobit, ale chtějí, aby se země, do kterých přicházejí, přizpůsobily jim se snahou v těchto zemích zavést pořádek podle islámu a podle svých představ a zvyklostí. To potvrzuje svými vyjádřeními také turecký prezident Erdogan. Příčinou jejich migrace, která je řízená, je také válečná agresivita USA pod heslem „ochrany amerických zájmů ve světě“. Je zajímavé, že si USA vybírají státy, které dosud nebyly pod jejich vlivem, kde lidé žili svým životem, je tam nafta a jsou strategicky významné pro jejich politiku. Kdyby opravdu bojovaly Spojené státy proti bezpráví a za demokracii, šly by pomoci například do chudých rovníkových Afrických států, kde je bída a vládne tam nedemokraticky skupina vyvolených. Proč nevpadnou do Arabských Emirátů nebo Kataru, států, které podporují Islámský stát, kde není demokracie, ženy tam nemají stejná práva jako muži, muži pedofilně uzavírají sňatky s dětmi. USA při svých válečných dobrodružstvích ignorují OSN a mezinárodní právo.

Podle názoru Spojených států a některých jejich servilních pomocníků, např. Anglie, byly v Iráku zbraně hromadného ničení a pod touto záminkou vtrhly do této země, způsobily tragédii miliónům jejich obyvatel a přispěly migrační vlně. Když se prokázalo, že to nebyla pravda, někteří aktéři se cynicky omluvili a jede se dál s ještě větší agresivitou. Je to Afgánistán, Irák, Libye, Jemen, Sýrie,..

V Sýrii, ve městě Chán Šajchún, šlo použitím chemických zbraní o zrůdný válečný zločin, který musí být nezávisle vyšetřen a potrestán. Po tomto incidentu s chemickými látkami, ještě než bylo možno vše nezávisle vyšetřit a ukázat na skutečné viníky, obvinil prezident Tramp Asada a Rusko. Pod touto záminkou Tramp „poslal“ rakety s plochou dráhou letu na Sýrii a tím podstatně zvýšil zmatek, který je na Středním východě, posílil naděje islamistů a poslal kulku do zad rozhovorům o mírovém řešení situace v této oblasti. Stejně tak, jak USA kritizuje Rusko za to, že vetovalo rezoluci rady bezpečnosti OSN a tvrdí, že se tím projevilo Rusko a Asad jako viníci, tak je možné konstatovat, že Tramp, bez nezávislého prošetření incidentu a svého vyjádření se tím přiznal, že to byla provokace islamistů a podporovalo ji USA. Anebo je to ještě horší a Tramp je pod vlivem svého okolí, které pokračuje v politice jeho předchůdce, sám skutečnost nezná a říká to, co je mu sděleno americkými zbrojařskými a bankovními lobby. Podle této filosofie v době, kdy prezident Tramp vyhrožuje také KLDR vojenským zásahem, je možné s absurdní nadsázkou konstatovat, že důvod avizované možnosti vojenského zásahu je ten, že má KLDR po celém světě vojenské základny a Spojené státy žádnou. Neobhajuji režim KLDR, pouze uvádím příměr.

USA byly roky v Sýrii a tvrdily, že bojují proti Islámskému státu. Žádné výrazné výsledky se však neukazovaly. Teprve, když do konfliktu vstoupilo na základě pozvání řádně zvolených syrských představitelů Rusko, islámský stát výrazně ztrácí v Sýrii svoje pozice. Z toho se dá rovněž vyvodit, že USA islámský stát buď podporují, nebo je armáda USA méně schopná, než Ruská, případně obojí. To také potvrzují její pomalé postupy v boji proti islamistům v Iráku a raketový útok na Sýrii v době, kdy tam islámský stát především díky syrské armádě s podporou kurdských milicí a angažovanosti Ruska, ztratil za poměrně krátkou dobu většinu území, které ovládal. Tím chtějí Spojené státy odvrátit pozornost od svojí vojenské angažovanosti v Iráku, která má mnoho civilních obětí. Také je za vstupem do konfliktu v Sýrii snaha Spojených států určovat její budoucnost, aby to bylo v souladu s jejich strategickými zájmy v oblasti.

Bohužel naše vláda ve vyjádření předsedy Sobotky, sluníčkáři, placené neziskovky a ministerstvo vnitra prostřednictvím Jandy z útvaru jediné pravdy, tento útok podporují. Měli by také číst i jiné názory od odborníků např. v článku v PL generálmajora Hynka Blažka a také v níže uvedeném odkazu – arabisty, toxikologa, právníka a snad alespoň trochu pochopí, kam se svět také za jejich podpory dostává.

Zde je odkaz: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10253218159-zpravy-ve-23/217411023000407

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.