Krumer (SPO): Pane Macrone, Česká republika není pro vás žádný supermarket

25.06.2017 13:05

Merkelová řídí EU jako vlak v tunelu a Macron jí přikládá do kotle. Protože ale nemá dosud složené učňovské zkoušky, tak je velké nebezpečí, že kotel přetopí, až praskne.

Krumer (SPO): Pane Macrone, Česká republika není pro vás žádný supermarket
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

 

Pane Macrone, Česká republika není pro vás žádný supermarket

Neplatí to pouze pro Českou republiku, ale i pro další východní státy. Nejsme pro vás supermarket, ani skládka, kam byste vyvážel svoje nepotřebné a mnohdy nekvalitní zboží včetně migrantů, které jsou ve vaší zemi. Po roce 1989 vaše, i další západní země EU nahrnuly na východní trhy vaše přebytečné a pro naši kupní sílu předražené zboží a tím jste získali a získáváte nejenom nová odbytiště, ale z toho pro vás i vysoké zisky. I tady vy dlužíte nám a ne my vám. Úspěšně jste si to pojistili a nás jste o další trhy a odbytiště obrali tím, že jste pod vágní záminkou prosadili embargo na Rusko. Na jeho trhy jste spolu s dalšími západními státy nastoupili i přes třetí země místo nás. Když ČR vstoupila do EU, zavedli jste ochranářskou politiku a zakázali jste našim občanům v EU po určitou dobu pracovat. Dávali jste vašim zemědělcům dotace a pro naše bez dotací jste určovali omezení, co mohou a kolik toho mohou pěstovat. Tím jste vytvořili nerovné podmínky a cíleně jste likvidovali naši zemědělskou výrobu a potravinovou soběstačnost abyste i nadále mohli svoje přebytky na našem trhu bezkonkurenčně uplatňovat. A dále zavádíte diskriminaci například našich dopravců, když projíždějí Francií.

Pokud se vy a paní Merkelová cítíte být vládci EU, tak o to více nesete odpovědnost za současný stav. Peníze EU nejsou vaše. Přisvojujete si právo o nich rozhodovat a vyhrožovat nám, že nám odeberete dotace a trestat nás za to, že nechceme participovat na vašich chybách, nebo úmyslech, že stále necháváte hranice Schengenu otevřené i pro extrémisty.

Jsou to peníze občanů zemí EU, tedy i naše. Za ty statisícové platy a další výhody, které mají úředníci EU i z našich peněz, jste při většinovém rozhodování neudělali nic, čím byste zamezili přísun migrantů do EU. Ale pokud se vám to nezdá a ještě nám vyhrožujete, tak děláte EU špatnou službu. I díky vaším výhružkám je většina našich občanů rozhodnuta do EU peníze nedávat, hospodařit si s nimi sami a nerespektovat to, že nám přikazujete, za co i ty naše peníze, které se nám vrací jako dotace, mámě utratit. Výrazně tím přispíváte k tomu, abychom uspořádali referendum a z EU odešli.

Merkelová řídí EU jako vlak v tunelu a Macron jí přikládá do kotle. Protože ale nemá dosud složené učňovské zkoušky, tak je velké nebezpečí, že kotel přetopí, až praskne.

Slušný člověk, který vidí alespoň pár metrů před sebe, se nechová jako puberťák, který se náhodou dostane na raut a nabírá si z prostřeného stolu na svůj talíř vrchovatě. Stará se především o to, aby si pořádek udělal doma. A zejména u vás, ve Francii máte hodně práce. Politika Francie a její drancování v koloniích, které jste napadli a přivlastnili si jejich bohatství, vám teď přináší plody. Valí se k vám lidé z těchto zemí, aby si alespoň částečně vzali zpět to, co jim patří. To v to nepočítám mrtvé a utrpení lidí při vaší nelidské nadvládě v těchto koloniích. Ve svojí nadřazené koloniální činnosti pokračujete i nyní, když se podílíte na „misích“ pro vaše zájmy a zájmy USA, které rozvrátily řadu zemí. A nyní, když se díky vaší politice z Francie i z krásné a turisty navštěvované Paříže stává místo s každodenní hrozbou teroristických útoků a se čtvrtěmi, kde už neplatí francouzské právo, ale vládne tam islám a právo šaria, tak se snažíte v domnění, že jsme váš supermarket, toto zkažené zboží k nám také exportovat. A pokud vás neposlechneme, tak vyhrožujete, že nás opět budete trestat.

Nějak si pletete svoje právo a to, kde je vaše místo. Naše republika je dosud suverénní a svéprávná země. Možná, že až trochu získáte zkušenosti a zopakujete si dějepis, tak se zastydíte. To je ale z mojí strany asi velký optimismus. Jenom opět připomínám, že my nejsme vaše kolonie, tak si tyto praktiky odpusťte. Hlídejte si svůj mimořádný stav, který jste ve Francii, díky vaší neschopnosti problémy řešit a odstraňovat jejich příčiny, vyhlásili. Udělejte sami a za svoje všechno pro to, abyste to doma napravili a vaši občané se nemuseli každý den bát, že je někdo zmasakruje. My jsme nikdy kolonie neměli, naši lidé chtějí bez sankcí a nesmyslných napadání žít ze svojí práce s lidmi a státy z Evropy, ale i z celého světa partnersky a v míru. Tam, kde je bída, a i vaší vinou rozvrácená země, pomáháme a chceme i nadále pomáhat. Pomáhat v místě, v jejich zemi, podělit se s nimi, pokud budou mít zájem, aby se jim vedlo lépe. Máme u nás statisíce migrantů (z Vietnamu, Kuby, Řecka, Sýrie, Iráku, Ukrajiny, Ruska, a z dalších, i ze západních zemí). Je to ale podle naší vůle a s naší kontrolou. Převážná většina z nich se přizpůsobila našemu životu, pracují a jsou našimi rovnocennými spoluobčany.

Myslíte si, že si nepamatujeme Mnichovskou dohodu a to, jak jste se k nám zachovali. Byli jste jedni z těch, co udělali pakt s Hitlerem a tím jste umožnili vpád fašistického Německa do Československa. Mysleli jste si, že když nás věnujete fašistickému Německu jako dárek, zachráníte si vlastní kůži. Tím jste také umožnili vyvraždění milionů lidí ve druhé světové válce, včetně našich občanů, poválečné uspořádání Evropy a další škody na generacích, které tím musely projít. Stejně vám to nepomohlo a válka a tím i utrpení vašich občanů s přispěním tohoto vašeho selhání, se vaší zemi nevyhnula. Poučte se z toho, že vám to nepomohlo a že je potřeba se chovat slušně, jako rovný s rovným, a bez vypočítavosti, i když jsme proti vám pouze početně malá země. Nechte nás na pokoji, my si svoje problémy vyřešíme sami. Když to i díky vašemu drzému vyhrožování a naivnímu přístupu nepůjde v rámci EU, tak si to o to rychleji a lépe vyřešíme bez ní. Také si myslíte, že můžete k nám vyvážet i vaše migranty. To je omyl, my vás nemusíme poslouchat, nejsme a nebudeme vaše kolonie.

Dovětek.

Jenom pro pořádek sděluji, že mě uráží chování francouzského prezidenta Macrona k naší zemi. V článku uvádím svůj vlastní názor na základě mých analýz, informací a zkušeností a nikomu moje názory nevnucuji. Beru to jako svobodnou diskusi, která je zatím možná na Parlamentních listech.

Převzato z profilu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…