Krumer (SPO): Paní Merkelová si pozvala migranty a teď je posílá k nám

11.05.2017 5:34

Migranti jsou informováni, že za peníze, které bezpracně dostávají v Německu, se jim u nás žije podstatně levněji. Dvourychlostní Evropa, nebo další exity? Nebezpečné vyhrožování lídrů EU východním zemím, přidal se i prezident Francie Macron.

Krumer (SPO): Paní Merkelová si pozvala migranty a teď je posílá k nám
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

To již nastává a ani je k tomu nemusí moc nutit. Migranti jsou informováni, že za peníze, které bezpracně dostávají v Německu, se jim u nás žije podstatně levněji. Podívat se můžete do některých příhraničních oblastí s Německem, jak to tam již nyní vypadá. Ještě lépe bude, když se přímo zeptáte našich občanů, kteří tam v obcích a městech žijí. Někteří již začínají přemýšlet, že se odstěhují. To je počátek vzniku takových zón u nás, jako jsou ve Francii, Anglii, Itálii, Švédsku,… kam se i policisté neodvažují chodit. A to je pouze ta mírná předpověď.

Arogance, výhružky a tlak, který na nás přichází nejenom od paní kancléřky BRD Merkelové, ale i od předsedy Evropské komise Lucemburčana Junckera a od dalších samozvaných vládců EU z Bruselu, hraničí s drzostí, která připomíná historii Evropy dvacátého století. Vinou německé rozpínavosti, přišlo mnoho milionů lidí z různých zemí světa o život na bojištích první i druhé světové války a dalším stovkám miliónů byl život zničen. Výrazněji to vystupuje v těchto dnech, kdy si připomínáme konec druhé světové války, kterou Německo rozpoutalo. A opět si Německo osobuje právo mluvit za EU.

Po volbách ve Francii, jejich vítěz a nový prezident Macron, již také vyhrožuje, jak zatočí s východními zeměmi EU, když nebudou poslouchat. A státníci, včetně našich, mu k tomu blahopřejí. Nezaznamenal jsem, že by se někdo z nich proti tomu nekompromisně ohradil.

EU také nehorázně vyhrožuje suverénní zemi, Velké Británii, že jí potrestá za to, že vystoupila z EU. Je vidět i snaha ovlivňovat nadcházející volby ve VB. Straší tím země, které o vystoupení také uvažují. Kam Evropa spěje? Asi to nebude pouze dvourychlostní Evropa.

Pozvání migrantů paní Merkelovou do Německa se dostalo na přelom, se kterým si Německo neví rady. Proto hledá cestu, jak tento problém přenést i na jiné země. Po neúspěchu přerozdělovacích kvót přichází s dalším nesmyslným požadavkem, aby finanční podpora pro migranty byla stejná pro celou EU a tím by migranti nehledali jenom Německo. Navrhují částku 800 EUR pro jednoho migranta na měsíc, to je v přepočtu okolo 21 000,-Kč. Na tuto částku u nás nedosáhne značná část pracujících, minimální plat je poloviční a důchody u většiny důchodců představují méně než polovinu této částky. To je další důvod, proč stoupá počet příznivců vystoupení z EU. Místo, aby se EU poučila z brexitu, tak dále dává důvod k dalším exitům a k rozpadu EU.  

Souhlasem EU s tím, že od června mohou občané Ukrajiny cestovat do zemí EU bez víz, přichází další hrozba. Z množství Ukrajinců, kteří vstoupí na území ČR, bude řada z nich, vzhledem k situaci na Ukrajině, mít snahu pracovat u nás na černo. Korupce okolo současného udílení víz Ukrajincům pro vstup do ČR ukazuje, že nebude složité i pro extremisty z islámských zemí, pokud zaplatí, koupit si ukrajinské občanství a ukrajinský pas a tím jim bude legálně cesta do Evropy otevřena. K tomu přistupuje i napětí ve vztazích s Tureckem, členem NATO, kde vzniká diktátorský stát s islámským právem. Turecko také drží prst na spoušti laviny dalších migrantů, kteří by zaplavili Evropu.

Proto, vzhledem k situaci ve světě, která se přiostřuje, začaly některé evropské státy důsledně kontrolovat na hranicích, kdo do jejich země vstupuje. Co se bude ještě muset stát, aby také naše vláda přijala opatření, které bude chránit hranice naší země? Snad se to zlepší po podzimních volbách do parlamentu. Nebude ale již pozdě?

K tomu uvádím část jednoho odkazu československého prezidenta Edvarda Beneše k dekretům, které vydal z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války. Je to také vzkaz těm, kteří se snažili a snaží měnit výklad našich dějin z období druhé světové války a krátce po jejím skončení. Je to varování na skutečnost, že byl a je vytvářen nebezpečný tlak k prolomení Benešových dekretů:

„Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem prohlašované za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou „takzvaní čeští vlastenci“, kteří se budou sudetským němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…