Krumer (SPOZ): Proč to dovolíme?

18.09.2020 16:49

Po roce 1989 se postupně rozprodává, rozkrádá a ničí naše země. Nechtějí slevu zadarmo, když v naší zemi skupují nadnárodní monopoly a zahraniční podnikatelé pozemky. Na to ti odpovědní slyší. Po roce 1989 se postupně rozprodává, rozkrádá a ničí naše země.

Krumer (SPOZ): Proč to dovolíme?
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Nechtějí slevu zadarmo, když v naší zemi skupují nadnárodní monopoly a zahraniční podnikatelé pozemky. Na to ti odpovědní slyší a nevadí jim, že se těmi sklady, montovnami, supermarkety i dalšími developerskými nehoráznostmi nevratně ničí zemědělská půda, silnice, zahlcuje se doprava, a pokračuje tak likvidace našeho tradičního zemědělství, průmyslu i obchodu. Zbavujeme se tím za směšné ceny našeho majetku a zisky z toho od nás odtékají na západ.

Anketa

Mělo by Česko přijmout uprchlíky ze shořelého tábora v Řecku?

3%
97%
hlasovalo: 20971 lidí

Je to hrůza když jedete například po dálnici D5 z Plzně do Rozvadova, tak většinou nevidíte nic jiného, než tyto postavené krabice. To také vyvolává a odůvodňuje se potřebou pracovní síly, i nezákonná migrace a všechny s tím související problémy. Když už je někde ještě kousek zemědělské půdy, tak je tam řepka, kukuřice pro bioplynky, fotovoltaika nebo benzinka a parkoviště.

Nikde v Evropě není takové zvěrstvo, co dopustili, tolerují a prosazují vládnoucí politici u nás. Jak dlouho budeme ještě takové ničení a rozkrádání našich pozemků a majetku, kterému ještě k tomu fandí i ČT a další mainstream, trpět?

Pokud nebudeme chodit všichni k volbám, nezastavíme profláknuté strany a politiky, kteří to způsobili, a nepřestaneme poslouchat ty nesmyslné a pro nás likvidační příkazy z Bruselu a od Merkelové, tak nás už nikdo a nic nezachrání od nevratné likvidace naší suverenity a. našeho národního státu, kde už nám nebude téměř nic patřit. EU, její centrála v Bruselu a NATO podle toho, jak se chovají a co provádějí, určitě nebudou ti, kteří nás zachrání.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.