Kuba: To poslední, co nyní pravicový volič čeká, jsou žabomyší hádky s TOP 09

19.07.2013 13:37

Prohlášení úřadujícího předsedy ODS Martina Kuby

Kuba: To poslední, co nyní pravicový volič čeká, jsou žabomyší hádky s TOP 09
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kuba

Nejen v životě, ale i v politice bývá občas přání otcem myšlenky. Jsem si jist, že ODS je stále nejsilnější pravicovou stranou s pevně vybudovanou stranickou strukturou a více než dvacetiletou tradicí. To, že dnes neprožívá právě nejlepší období své existence, nikdo nerozporuje, to se v politice občas stává všem stranám. ČSSD na tom byla v roce 2005 podobně. ODS již v minulosti taková období zažila, zvládla je a zvládne i dnes.

Čeká nás hodně práce, ale jsem přesvědčen, že díky zdravé, silné a pracovité členské základně v regionech má ODS potenciál vrátit se tam, kam po revoluci vždy patřila. Myslím, že to poslední, co nyní pravicový volič čeká, jsou žabomyší hádky mezi TOP 09 a ODS. Dnes jsou díky postupům prezidenta oslabeny všechny parlamentní strany a já věřím, že i pan předseda Schwarzenberg cítí, že chceme-li uhájit parlamentní demokracii proti nájezdům prezidenta, musejí úzce partajní zájmy na čas ustoupit zájmu obecnému a že na takovéto pošťuchování není vhodná doba.
 
Martin Kuba, úřadující předseda ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě