Kubis (ANO): Nenávist nikdy nic dobrého nepřinesla

12.11.2020 13:29

Otevřený dopis hejtmana Karlovarského kraje zvoleným zastupitelům demokratických hnutí

Kubis (ANO): Nenávist nikdy nic dobrého nepřinesla
Foto: Facebook
Popisek: Petr Kubis

Šance pro náš kraj

40 dní. Už 40 dní uběhlo od voleb. Už 40 dní sledujeme marnou snahu Petra Kulhánka a jeho 4-koalice pod značkou STAN, za kterou kandidoval, jak se spolu s Piráty snaží obejít vítěze voleb a postavit “Koalici nenávisti” proti hnutí ANO. Do dnešního dne bezvýsledně. Nic jiného než nenávist k ANO tyto strany nespojuje.

Z mediálních výstupů 8 politických uskupení kolem Petra Kulhánka a koalice ODS+KDU-ČSL je navíc každý zmatený. Koalice ODS+KDU-ČSL po pozastavení jednání s námi jasně Kulhánkovi říká, že je ochotna jednat, pokud bude mít odpovídající postavení v koalici se STAN s hejtmanem a dvěma radními. Pak je pro ně možné vůbec se o vyjednávání koalice bavit. Petr Kulhánek se usmívá do fotoaparátů, říká, jak se vše daří a už brzy bude mít koalici. Jedním dechem dodává, že hejtmana a dva radní ODS+KDU-ČSL nedostane. Tečka. Občané Karlovarského kraje jsou zmateni a nechápou co se děje.

Hnutí ANO volil před 40 dny v Karlovarském kraji každý čtvrtý. Po čtyřech letech v čele kraje jí občané poctili ještě větší důvěrou než v minulých volbách. Potvrdili tak, že si váží práce ANO, kterou spolu s dalšími politickými subjekty poslední čtyři roky odvedlo. Řada politiků, kteří s námi na rozvoji kraje pracovali, jsou dnes znovu zvolení a mohou s námi dál pokračovat v práci pro náš kraj.

Obracím se proto na všechny ostatní zastupitele zvolené za demokratická uskupení. Nenechte se spojit nenávistí vůči ANO ze strany STAN a Pirátů. Nenechte se strhnout k opovržení čtvrtinou občanů našeho kraje. Pojďme hledat to dobré, pojďme se spojit a ctít demokratickou vůli voličů, pojďme sestavit koalici, která bude zastupovat velkou část voličů Karlovarského kraje. Všichni členové hnutí Místní, VOK nebo SNK1 jsou vítáni u vyjednávacího stolu, a pokud by se obnovil zatím pozastavený projekt s ODS+KDU-ČSL, můžeme velmi rychle postavit nové vedení našeho kraje a ukončit neschopnost Petra Kulhánka postavit “Koalici nenávisti”. Nenávist nikdy nic dobrého nepřinesla.

Mgr. Petr Kubis
Lídr kandidátky ANO a hejtman Karlovarského kraje, za celý zastupitelský klub

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace