Kukla (ANO 2011): Důležitá rozhodnutí potichu a za zavřenými dveřmi

12.04.2024 7:17 | Komentář

V pelhřimovské nemocnici mění ředitele často a není to tak dlouho, co policejní komando odvedlo ex ředitele jihlavské nemocnice.

Kukla (ANO 2011): Důležitá rozhodnutí potichu a za zavřenými dveřmi
Foto: archiv politika
Popisek: Zastupitel Kraje Vysočina Martin Kukla (ANO)

V pelhřimovské nemocnici mění ředitele často a není to tak dlouho, co policejní komando odvedlo ex ředitele jihlavské nemocnice. Situace v krajských nemocnicích jsou dokladem toho, jak krajská pětikoalice odmítá svou politickou odpovědnost. Jako zastupitelé se od vedení kraje nedozvídáme žádné informace. A protože je naší povinností se ptát, udělal jsem to.

Anketa

Kdo byl vaším favoritem ve druhém kole slovenských prezidentských voleb?

hlasovalo: 17421 lidí

Nakonec jsem se dozvěděl, že dnes už bývalý ředitel jihlavské nemocnice byl odvolán a byl jmenován nový - pěkně v tichosti, za zavřenými dveřmi, bez jakékoli politické odpovědnosti. Zajímavá je situace i v případě jmenování nového ředitele nemocnice v Pelhřimově. Krajská rada rozhodla, že do funkce 3. června nastoupí dosavadní tajemník hejtmana Vítězslava Schreka Radim Hošek. Rada kraje si členy výběrové komise jmenovala v tichosti sama, nikdo z opozice do ní nebyl přizván. A stejně v tichosti byl pan Hošek do funkce jmenován.

Přijde vám toto jednání, odpovídající předvolebním heslům, která měli? “Postavme kraje na nohy, Probuďme Vysočinu, Šance změnit budoucnost”? V přímém přenosu teď sledujeme jejich obrovskou chuť vládnout, ale nulovou chuť se politicky zodpovídat. 

Chlubí se investicemi, které jsme připravili v minulém volebním období, a když dojde na případ korupce a zatýkání, mlčí. A když už jde opravdu do tuhého, vzpomenou si na Andreje Babiše a mají téma. Já ale nejsem Andrej Babiš, ale Martin Kukla z Vysočiny a budu i nadále bojovat za spravedlnost a práva občanů proti tradičním politickým stranám, jejich dohodám i klientelismu.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Martin Kukla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.