Kupka (ODS): Ve Středočeském kraji vznikla Koalice 3K – korupce, koryta, komunisti

25.10.2017 11:31

Hnutí ANO a hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová rozložili koalici, která po roce působení dokázala rozvíjet region.

Kupka (ODS): Ve Středočeském kraji vznikla Koalice 3K – korupce, koryta, komunisti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda ODS Martin Kupka

Zachránili jsme kladenskou a mladoboleslavskou nemocnici poškozené předchozím vládnutím sociálních demokratů a komunistů. Vrátili jsme peníze školám, které jim sebral David Rath. Rozběhli jsme důležité investice.

Dnešním dnem otáčí Hnutí ANO všechno zpět. Jak vysvětlí občanům, že se k moci dostávají ti, kteří zatížili nemocnice téměř půl miliardou korun dluhů? Budeme se důsledně ptát na výsledky auditu v kladenské nemocnici. Budeme se ptát také na výsledky auditu v krajské správě a údržbě silnic.

Ve Středočeském kraji vznikla dnešního dne Koalice 3K – korupce, koryta, komunisti. Sociální demokraté se vracejí ke korytům. Smyslem je zastřít korupci, která před krajskými volbami devastovala Středočeský kraj. Sociální demokracie pokračuje ve středních Čechách ve své sebevraždě za asistence komunistů a pod taktovkou hnutí ANO. Do vedení kraje se vracejí s pomocí Jaroslavy Pokorné Jermanové pohrobci Davida Ratha. Podle neoficiálních zpráv stojí za rozpadem koalice ve středních Čechách také Andrej Babiš. Je to jasná ukázka, jak chce ANO vládnout. Zákulisní dohody, vlastní prospěch a podpora komunistů. V manažerském pojetí politiky totiž účel světí všechny prostředky."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…