Kupka (ODS): Volby rozhodnou, zda agent StB bude premiérem. Stále je čas na změnu

12.10.2017 19:10

Výsledkem rozhodnutí slovenského ústavního soudu je, že Andrej Babiš zůstává zapsán jako agent komunistické tajné policie StB. Organizace, která svou činností zničila životy statisícům Čechů a Slováků. Organizace, která vraždila a zavírala své oponenty do kriminálů ve vykonstruovaných procesech. Organizace, která se neštítila ničeho.

Kupka (ODS): Volby rozhodnou, zda agent StB bude premiérem. Stále je čas na změnu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda ODS Martin Kupka

Andrej Babiš si svou obhajobu založil na výpovědích pracovníků StB. Lidí, kteří bez mrknutí oka ničili lidské životy. Lidí, kteří nemají žádné svědomí a morálku. Babiš se nám snaží namluvit, že spolupracoval s „hodnou“ StB a ta „zlá“ prý po něm šla. Lže. Existovala jen jedna StB a on byl jejím agentem.

A ten samý Andrej Babiš má nyní reálnou šanci stát se premiérem České republiky. O tom, jestli se tak stane, ale rozhodnou až volby, ještě je čas to zvrátit. Proto apeluji na všechny voliče, aby k volbám šli a zvážili podporu agenta StB a populistických nebo extrémistických stran. Pořád je čas Vaši volbu změnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.