Kvítek (HPP 11): Pokračování Mafie v Praze, nově pod vedením ANO

22.02.2017 9:40

„Zastřelte ho“, zvolal po mafiánsku pan Ing. Kováč z hnutí ANO při mém vystoupení na posledním veřejném zastupitelstvu Prahy 11 dne 16. 2. 2017.

Kvítek (HPP 11): Pokračování Mafie v Praze, nově pod vedením ANO
Foto: Hnutí pro Prahu 11
Popisek: Hnutí pro Prahu 11, logo.

Jsem zastupitelem za Hnutí pro Prahu 11. Proč ta veřejná výhrůžka pana zastupitele Kováče, kterého ANO zároveň umístilo na dobře placený post náměstka ředitele městské akciovky? Bylo to připravené zastrašení, nebo jen pan zastupitel veřejně vyjádřil, jak se o mé osobě mluví uvnitř ANO na Praze 11? Jaké další mafiánské zastrašování lze čekat od pana Ing. Kováče a jeho stranických soukmenovců umístěných obdobně na lukrativní posty?

Výhrůžka pana Ing. Kováče na moji osobu způsobila, že i další opoziční zastupitelé vyjádřili obavy o svoji bezpečnost a opakovaně požadovali, aby na jednání zastupitelstva byla přizvána městská policie. Předsedající Ing. Jírava – také z ANO - návrhy odmítl s poukazem, že pokud se na zastupitelstvu cítíme ohroženi, můžeme odejít. Naopak městská policie přítomna byla, když při lednovém zastupitelstvu žádali zajištění osobní bezpečnosti  jeho spojenci podporující radniční koalici, trestně stíhaný exstarosta Mlejnský a nepravomocně odsouzený zastupitel Hrabal na základě nepodloženého tvrzení, že jeden zastupitel za HPP11 prý může být ozbrojen.  Zdá se, že na zastupitelstvu Prahy 11 mají právo se cítit bezpečně jen zastupitelé, kteří podporují starostu Ing. Jíravu a jeho Radu, ale na bezpečí nemá nárok opozice.

Vítejte tedy opět po letech v jihoměstském Palermu 2017, které nově vede menšinová koalice ANO s TOP 09 za přímé podpory exstarosty z let 2006 – 2014 Dalibora Mlejnského a jeho party.Bytí a nebytí nové menšinové koalice ANO a TOP 09 dnes závisí na této partě obviněných a trestně stíhaných, kteří mj. byli podkladem slavné knihy Mafie v Praze Michala Viewegha o korupci v Praze z roku 2011. Nebylo zvoleno zcela náhodně, že hlavní postavou korupce byl starosta Prahy 11.

Mafie v Praze byla napsána podle novinových článků a knihy Superguru Bárta Jaroslava Kmenty. Jsou v ní částečně popsány i mé osobní osudy.  Až pojedete po dálnici s rodinou jen s jednou upevněnou matkou na disku kola auta nebo budete zastrašováni skupinou boxerů při rozdávání časopisu Hnutí pro Prahu 11 ,
bude vás domů vozit policie, nebudete po takové osobní zkušenosti brát výhrůžky pana zastupitele Ing. Kováče „Zastřelte ho“ na lehkou váhu.
Moji kolegové z HPP 11, občané Prahy 11 mají obdobnou špatnou zkušenost.

Na vysvětlenou stávajících poměrů v zastupitelstvu Prahy 11. Komunální volby v roce 2014 vyhrálo se 40% zastupitelů Hnutí pro Prahu 11 a uzavřelo koalici s minulostí zdánlivě nekompromitovanými ANO a TOP 09. Původní koaliční partneři ale po necelých dvou letech zosnovali na radnici puč a chopili se moci s bývalou opozicí trestně stíhaného exstarosty Mlejnského. V senátních volbách 2016 zde byl přesto zvolen Ing. Kos z Hnutí pro Prahu 11, kterého pučisté odvolali z Rady Prahy 11. Občané voliči tak ukázali, co si o licoměrném chování ANO a TOP 09 skutečně myslí.

Podívejme se na návrat jihoměstského Palerma na Jižní Město v roce 2017 na dokladovatelných faktech

Menšinová Rada Prahy 11 ANO a TOP 09 s méně než 1/3 zastupitelů by si samozřejmě moc přála, aby občané zapomněli na jejich předvolební sliby z roku 2014, jak napraví korupční prostředí z doby vlády Mlejnského a jeho party. Předseda ANO na Praze 11 a pražský místopředseda ANO pan Říčař dokonce veřejně prohlásil, že jihoměstské Palermo bylo jen novinářskou bublinou. ANO a TOP 09  před komunálními volbami 2014 opsaly volební program HPP 11, ale dnes se jím neřídí, protože nevyjadřuje jejich skutečné politické preference a motivace. Spoléhají, že občané na Jižním Městě mají krátkou paměť. Občané se ale naštěstí umí dobře zorientovat a už dobře vědí, že není dobré volit strany, které se před občany po celé volební období skrývají, důležité věci řeší bez účasti veřejnosti a na zastupitelstvu občanům ani nedovolí veřejně vystoupit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.