Lacko (ANO): Nový ředitel záchranky je perfektní...

16.10.2015 21:53

Se svým dosavadním působením v čele Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy seznámil tento týden veřejnost a novináře její ředitel Petr Kolouch. Učinil tak na půdě pražského magistrátu ve společnosti Radka Lacka, radního hlavního města Prahy pro zdravotnictví.

Lacko (ANO): Nový ředitel záchranky je perfektní...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radní za ANO Radek Lacko

Petr Kolouch byl do své funkce ustaven Radou hlavního města Prahy před 100 dny. Na této pozici vystřídal svého předchůdce Zdeňka Schwarze, který stál v čele záchranky 16 let. Praha tímto krokem reagovala na dlouhodobě se vlekoucí problémy mezi vedením záchranky a jejími zaměstnanci a odbory.

„Předpovídali nám problémy, ale opak je pravdou. Volba nového ředitele, k níž jsme přikročili, abychom zažehnali spory mezi vedením pražské záchranky a odbory jejích zaměstnanců, se ukázala správným rozhodnutím,“ netajil se spokojeností z výsledků práce nového ředitele Radek Lacko.

Radní nového ředitele ujistil, že magistrát podpoří mnohé jeho snahy o další zefektivnění práce pražské záchranné služby. Kromě stavby nového centra záchranky potvrdil intervenci v souvislosti s úpravami některých pražských komunikací pro jejich zprůjezdnění vozem záchranářů v době dopravní špičky.

„Pan Kolouch si vede nadmíru zdatně. Je perfektní. Oceňuji jeho schopnost velmi vyzrálé komunikace jak s námi, tak i se svými zaměstnanci či s odbory. A rovněž tak si vážím toho, že se dohodl s bývalým panem ředitelem Schwarzem na jeho setrvání u pražské záchranky. To považuji za významný přínos pro záchranku i všechny zúčastněné strany,“ dodal radní Lacko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…