Lacyk (TOP 09) dál zůstává předsedou

17.03.2019 14:58

Doubraveckou TOP 09 povede dál Václav Lacyk

Lacyk (TOP 09) dál zůstává předsedou
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Místní sněm tento týden v Plzni zvolil předsedou doubravecké TOP 09 na další dva roky dosavadního předsedu Václava Lacyka. Místopředsedou se stal architekt Jan Toman.

„Děkuji všem za důvěru a věřím, že společně budeme schopni v našem obvodu realizovat náš volební program, který se týká zejména revitalizace Chlumu, úpravy areálu Lopatárny, která má potenciál stát se centrálním sportovištěm Doubravky, že budeme společně řešit problematická místa v dopravě a že rozšíříme síť cyklistických tras,“ říká znovuzvolený předseda Václav Lacyk.

Sedmačtyřicetiletý projektant dopravních staveb a nově zvolený radní Městského obvodu Plzeň 4 Václav Lacyk prožil celý život v Plzni a od roku 20054 bydlí s rodinou v Lobzích. V Plzni je spjat s projekty jako byla rekonstrukce sadů Pětatřicátníků, Americké, Martinské nebo Partyzánské ulice. Poslední čtyři roky byl zastupitelem Městského obvodu Plzeň 4, členem komise bezpečnosti a prevence kriminality a předsedou komise rozvoje. Podílel se na projektech jako bylo rozšíření parkovacích míst, dětských hřišť či opravy vodních nádrží.

Novým místopředsedou místní organizace TOP 09 Plzeň 4 se stal architekt Jan Toman, který na Doubravce působí jako zastupitel. V pětičlenném výboru dále usednou Andrea Hejdová, Petr Boubín a Jiří Větrovec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…