Lamač (ODS): "Syřané" si přivedou "příbuzné"

17.06.2016 16:01

Za poslední rok jsem absolvoval spoustu debat s „bojovníky za lidská práva“ a „lidskoprávními aktivisty“. Nejdřív mi tvrdili, že přeháním, když jsem hovořil o tom, že radikální islám natahuje svoje chapadla do Evropy.

Lamač (ODS): "Syřané" si přivedou "příbuzné"
Foto: ODS
Popisek: ODS

Pak ze mě měli skoro legraci, když jsem varoval před teroristy, kteří se vmísili mezi běžné ekonomické migranty (vyšší „level“ bylo láskyplné vysvětlení, že bojovníci Islámského státu sem na člunech připlouvají kvůli své touze po demokracii). A kriminalita migrujících inženýrů a jaderných fyziků? Názor na její neexistenci po Silvestru jaksi vymizel....

Podle německých úřadů se nyní bohužel potvrzuje i další domněnka lidí, kteří se na celou situaci dívají realisticky. Do médií totiž prosákla zpráva o právu azylantů přívest si do Evropy celou rodinu. Chápou vůbec v Bruselu, kolik milionů lidí by to bylo? A kolik je v Evropě skutečných Syřanů?

I když o tom naše média nerada mluví, tak na našem kontinentu máme ohromnou masu lidí, kteří záměrně zahodili svoje doklady a nyní se prohlašují za utečence z bojových zón. Ponechme nyní stranou, kdo všechno ve skutečnosti utekl před boji a kdo jenom využil průchodné hranice EU. Máme tady totiž situaci, kdy je potenciálním teroristům automaticky věřeno, že jsou nebozí uprchlíci. Nevěříte? Pak doporučuji chvíli „googlovat“. Vyskočí na vás spousta dvojfotek – na jedné bude vousatý bubák s vlajkou ISIL či Al-Kaidy a na druhé usměvavý sympaťák, těžící z výhod evropského sociálního systému. Zarážející podoba obou osob je jistě dílem náhody.

Nyní se však situace ještě přiostří: přijdou nám sem „příbuzní“ lidí, kteří nemají doklady. Předpokládám, že též bez dokladů. Dotyčný „Syřan“ tedy určí svou manželku, rodiče a děti, kteří k nám budou dovezeni. Chápe vůbec někdo, kdo je za celou situaci zodpovědný, že těch dětí (ať skutečných či „adoptovaných“) může být klidně deset? Manželky budou doufám dovezeny všechny čtyři. A tatínek, až nápadně podobný jednu z emírů Islámského státu, se do Evropy už jistě také těší.

Až se to stane, tak nám nestranná média nabídnou pár srdceryvných reportáží o tom, jak se podařilo spojit rozdělené rodiny, novináři v redakcích zaslzí a bude se pokračovat dál – třeba tím, že rodinu by v Evropě chtěli i migranti z Iráku, Afghanistánu, Eritreje, Pákistánu, Jemenu, Sudánu, Nigérie a Mali.

Plán na „scelování“ rodin má přesto jednu trhlinu: na seznamu příbuzných jsou děti, manželé a rodiče, chybí tam ale bratři. Že by si nějaký obohacovač pozval do Evropy celé Muslimské bratrstvo, případně své bratry z Islámského státu....

Ing. Petr Lamač
člen oblastní rady

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…